testemonial small

Kunde anmeldelser 

 
 

Kære kunde - din mening er vigtig! Dataredning handler også om tillid, og din vurdering af mine services kan hjælpe andre med at besluttet om Digitalsupport er det de søger.

Tilføj din anmeldelse her

Dataredning af ekstern disk fra Mac

Ahhhh ... for hevlede da også!!!
Den x-terne HD stod pludseli' en mor'n af - og lige med eet var ca. 1,2Tb og godt 360.00 filer utilgængelige (;-(( Så var gode dyr rådne - hva' sku' man gribe og gøre i?
Den vanlige Mac-supporter fik efter et par dage reddet filerne ud - meeen hele strukturen med mapper, undermapper, undermappes undermapper osv. ble' desværre inde i diskdyret - ØV og ÆV - filerne var sikrede, men ik' til at hitte hverken hoved eller hale i.    Heldigvis fik jeg kontakt til Allan, der indgød så meget gåpåmod, at bilen strax ble' startet og og diksken fragtet til Kolding. Allerede dagen efter kom dommen: et læsehoved var stået af, men samtidig havde Allan et foreslog til, hvor'n det hele ku' reddes. Det var sådan set kun et at gøre, acceptere forslaget og den reelt meget favorable pris.
Efter weekenden be' jeg ringet op, der var fuld adgang til både mappestruktur og fller, og tidshorisonten var nu allerede næste dag - JUBIII (;-))
Dagen efter gik turen endnu en gang til Kolding, og efter lige at ha' kigget et par mapper igennem, var det en både glad og lettet mand, som returnerede til hjemmet.
Efter et par dage fulgte Allan endda op, for lige at høre, alt var, og han da i øvrigt håbede, han aldrig så mig igen *S*
Tusinde tak til Allan for x-pedit x-pedition
(;-)) CBD 
 
Claus Brinch-Danielsen - 18. oktober 2014
 
Vurdering: rating starrating starrating starrating starrating star

Digitalsupport
Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding

Telefon: 2373 2616
Alle hverdage fra 8:00 til 16:00

Data recovery og dataredning

  • Professionel data recovery
  • Gratis express analyse for alle
  • No cure - No pay garanti
  • Vælg mellem 3 forskellige ekspeditionstider
  • 24/7 express service tilbydes

Start din dataredning her

  • Step 1 - Registrer din opgave
  • Step 2 - Send eller indlever til  Gratis analyse
  • Step 3 -  Modtag tilbud på dataredning samme dag
start din data recovery her
No Internet Connection