testemonial small

Kunde anmeldelser 

 
 

Kære kunde - din mening er vigtig! Dataredning handler også om tillid, og din vurdering af mine services kan hjælpe andre med at besluttet om Digitalsupport er det de søger.

Tilføj din anmeldelse her

Dataredning fra QNAP NAS RAID 6

Jeg havde en Raid6 opsætning med 5 harddiske i en QNAP NAS, hvor der pludselig en morgen varr stået to slots af i QNAPen, hvilket medførte at mit Raid 6 brød sammen, således at jeg ikke kunne tilgå nogen af mine data. Jeg havde 1,5 måneders gammel backup, men ville stadig være meget træt af at miste de opbyggede data i mellemtiden. Lettere panikslagen og stresset får jeg fat i Allan. 
Han skulle på en uges ferie, hvorved at jeg får indleveret alle harddiske til ham den efterfølgende weekend, endda hen på formiddagen, hvor han var hjemvendt i løbet af natten. Senere samme dag har Allan foretaget den indledende analyse, hvor det viser sig at mit Raid 6 er meget beskadiget. Alle harddiskene havde sektorfejl, en harddisk skulle der fysisk skiftes et hoved i, før der var en mulighed for at kunne foretage dataredning. Herudover var der 3 af harddiskene der ikke havde fuld paritets-data, hvilket betød at dataen fra samtlige harddiske formentlig skulle bruges for at kunne redde data.
Allan skiftede hovedet i den defekte harddisk, hvorefter han klonede samtlige harddiske. Herefter blev der skabt adgang til mine oprettede volumenter i mit Raid 6, hvorefter det relevante data blev kopieret og udleveret til mig. 

Under hele forløbet var Allan meget venlig og forstående, samt holdt mig løbende opdateret om fremgangen. Hele processen med datagenskabelse tog 3 dage, som både var lige efter hans ferie samt 3 helligdage. Helt indtil godkendt datagenskabelse på 3 dagen fra min side af, havde jeg mulighed for at springe fra, på trods af Allans tidforbrug. Prismæssigt fik jeg tilbudt en fornuftig pris, på trods af de dårlige harddiske, og at jeg valgte Express løsningen. 

Jeg har ingen negative kommentarer baseret på min oplevelse hos Allan, men er tværtimod yderst tilfreds, og vil give Allan mine bedste anbefalinger.

Jacob - 5. maj 2019
 
Vurdering: rating starrating starrating starrating starrating star

Digitalsupport
Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding

Telefon: 2373 2616
Alle hverdage fra 8:00 til 16:00

Data recovery og dataredning

  • Professionel data recovery
  • Gratis express analyse for alle
  • No cure - No pay garanti
  • Vælg mellem 3 forskellige ekspeditionstider
  • 24/7 express service tilbydes

Start din dataredning her

  • Step 1 - Registrer din opgave
  • Step 2 - Send eller indlever til  Gratis analyse
  • Step 3 -  Modtag tilbud på dataredning samme dag
start din data recovery her
No Internet Connection