testemonial small

Kunde anmeldelser 

 
 

Kære kunde - din mening er vigtig! Dataredning handler også om tillid, og din vurdering af mine services kan hjælpe andre med at besluttet om Digitalsupport er det de søger.

Tilføj din anmeldelse her

Dataredning LaCie NAS - Seagate ST31000528AS disk

I 7 år har min extern Seagate ST31000528AS harddisk været gået død, og jeg havde mistet adgang til filer der er værdigfulde og uerstattelige. Tonsvis a minder fra livet med familie og venner dokumenteret på billeder og videoer, som ikke fandtes andre steder. Jeg havde i mange år søgt hjælp til fil gendannelse fra harddisken af diverse pc eksperter og firmaer både nationalt og internationalt. Nogle kunne ikke hjælpe trods deres "expertise" indenfor dette felt. Nogle kunne, men med en betaling på over 13.000 kr for sådanne service. Det kan nogen måske bare lige få råd til, men ikke jeg! Samt faktum at det lyder for lusket, og utroværdigt. Derfor havde jeg gået alle disse år uden noget håb og har haft et ar i hjertet over denne situation.

Inden slutning af år 2019 prøver jeg at søge muligheder online igen. Jeg støder på Digital Support og læser alt omkring firmaet. Det lød godt! Jeg tager kontakt til Allan. Rigtig flink og hjælpsom. Harddisken bliver sendt ind. Den bliver analyseret og fil gendannelses processen bliver sat i gang efter mit tempo og min tid. Allan får gendannet alt, og jeg bliver over lykkelig.

Jeg kan sige efter min egen mening og oplevelse at Allan og Digital Support helt klart må være Danmarks bedste og de eneste til at udøve sådan et følsomt service. Kontakten mellem os over telefon og mail er rigtig tilfredsstillende, Allan er rigtig flink, imødekommende, forstående og hjælpsom over telefon og mail. Han svarer altid og på en forstående måde. Han passer rigtig godt på det hele, så man føler sig rigtig trygt ved at give noget der er en del af sit liv i hans hænder.

Jeg takker Allan og Digital Support for denne fantastiske service. Og vil anbefale alle der evt. skulle være i en lignende situation hvor uheldet er ude med en harddisk og fortabte filer, at gå til Danmarks number one: Digital Support. Det er jeres lifesaver 😊

Allan Larsen - 18. februar 2020

Vurdering: rating starrating starrating starrating starrating star

Digitalsupport
Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding

Telefon: 2373 2616
Alle hverdage fra 8:00 til 16:00

Data recovery og dataredning

  • Professionel data recovery
  • Gratis express analyse for alle
  • No cure - No pay garanti
  • Vælg mellem 3 forskellige ekspeditionstider
  • 24/7 express service tilbydes

Start din dataredning her

  • Step 1 - Registrer din opgave
  • Step 2 - Send eller indlever til  Gratis analyse
  • Step 3 -  Modtag tilbud på dataredning samme dag
start din data recovery her
No Internet Connection