testemonial small

Kunde anmeldelser 

 
 

Kære kunde - din mening er vigtig! Dataredning handler også om tillid, og din vurdering af mine services kan hjælpe andre med at besluttet om Digitalsupport er det de søger.

Tilføj din anmeldelse her

Familie billeder reddet fra ekstern harddisk

Vi kontaktede Digitalsupport, da vi ikke kunne få vores eksterne harddisk til at virke. Alle billederne af ungerne lå på harddisken, så det var meget vigtigt for os, at få den til at virke igen.
Vi fandt Digitalsupport over nettet. Og da vi kun bor 20 km. fra virksomhenden, ville vi prøve her først. Vi afleverede harddisken til tjek og krydsede fingre. Allan vendte tilbage efter en dag og forklarede, at det var læse/skrive hovedet, der var knækket af og sad kilet fast på skiven. Den gode nyhed var, at det var muligt at redde en stor del - hvis ikke alt - data. Vi snakkede lidt om prisen og blev enige om, at han skulle redde alt det data, han kunne. Vi havde tjekket andre steder på nettet og kunne se, at Digitalsupports pris var meget fair. 
I dag sidder vi med alle billederne og er lykkelige for, at de kunne reddes. Digital har givet en super hurtig og god service. Vi kan derfor kun varmt anbefale dem til alle andre, der skulle komme i samme situation. For vores vedkommende, kommer det nok ikke til at ske igen, da vi tager backup på 3 forskellige medier fremover... Men skulle det ske, ved vi, hvor vi får den bedste behandling.
 
Marco - 12. oktober 2014
 
Vurdering: rating starrating starrating starrating starrating star

Digitalsupport
Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding

Telefon: 2373 2616
Alle hverdage fra 8:00 til 16:00

Data recovery og dataredning

  • Professionel data recovery
  • Gratis express analyse for alle
  • No cure - No pay garanti
  • Vælg mellem 3 forskellige ekspeditionstider
  • 24/7 express service tilbydes

Start din dataredning her

  • Step 1 - Registrer din opgave
  • Step 2 - Send eller indlever til  Gratis analyse
  • Step 3 -  Modtag tilbud på dataredning samme dag
start din data recovery her
No Internet Connection