testemonial small

Kunde anmeldelser 

 
 

Kære kunde - din mening er vigtig! Dataredning handler også om tillid, og din vurdering af mine services kan hjælpe andre med at besluttet om Digitalsupport er det de søger.

Tilføj din anmeldelse her

Western Digital My Passport Ultra USB 3.0 ekstern harddisk.

Jeg kunne ikke komme i kontakt med min disk, havde aldrig tabt den eller noget, den var fysisk iorden, men pludselig skete det så. Den begyndte at lave en svag klikkende lyd, når jeg satte den til computeren. Prøvede i begyndelsen at bevare roen, end til det gik op for mig, at det jo var det eneste sted, hvor jeg havde gemt alle mine data, som for det meste var gamle familie billeder, de kunne jo ikke erstattes.

Der var intet at gøre mere, havde stødt på digital support i en google søgning, efter et klik kunne jeg allerede fornemme, at der nok var hjælp at hente her. Men efter at have læst folks positive anmeldelser, måtte jeg kontakte Allan og fortælle ham, hvad jeg havde gjort ved min disk. Da Allan havde hørt, hvad min harddisk havde været igennem, var han ikke overbevist om, at mine data kunne reddes, men han var heller ikke typen, der sagde blankt nej eller 'det slut der intet at gøre'. Nej han tilbyd mig at kigge på disken og give mig en gratis analyse af den, som jeg også modtog på mail samme dag, at han modtog min disk. 

Havde i et forvildet forsøg selv haft åbnet disken, for at se om læse/skrive hovedet måske havde sat sig, men nej lad vær at åbne disken selv, det kan ikke siges nok. Jeg har været meget heldig at få reddet samtlige data fra en beskadiget disk. Der er ingen grund til at ødelægge den eneste chance for en rigtig dataredning, tænk det mindste støv kan betyde enden af dine data og disk for evigt. Forstil dig, hvad der skete, da jeg åbnede min harddisk på mit værelse, hvor der er fyldt med hundredtusindvis af luftbårne partikler. Selvom de ikke er synlige, så snart harddisken begynder at rotere igen, er det kaos løsnet.

Efter nytår kom mailen så, turde næsten ikke åbne den, mine øjne fangede straks de positive sætninger, puhaa alt data blev reddet. Allan måtte skifte nye hoveder 2 gange, før det lykkedes at komme i kontakt med at redde diskens data. Jeg blev utrolig glad, er meget taknemmelig, kan kun sige meget positivt om Allan, han er ikke typen der giver op før han har gjort alt og det sætter jeg virkelig pris på.

Du fortjener mere end 5 stjerner 😀

Khaled Iskandarani - 17. januar 2018

Vurdering: rating starrating starrating starrating starrating star

Digitalsupport
Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding

Telefon: 2373 2616
Alle hverdage fra 8:00 til 16:00

Data recovery og dataredning

  • Professionel data recovery
  • Gratis express analyse for alle
  • No cure - No pay garanti
  • Vælg mellem 3 forskellige ekspeditionstider
  • 24/7 express service tilbydes

Start din dataredning her

  • Step 1 - Registrer din opgave
  • Step 2 - Send eller indlever til  Gratis analyse
  • Step 3 -  Modtag tilbud på dataredning samme dag
start din data recovery her
No Internet Connection