Skip to main content

SSD Dataredning

SSD diske går også i stykker. De bliver slidt over tid, NAND hukommelse slides og der opstår så mange bit fejl at SSD disken ikke mere kan læses eller ses i BIOS. 

Gratis vejledning ring 2373 2616

Recovery fra alle typer SSD

Opdateret special udstyr til dataredning fra SSD diske er en nødvendighed for at opnå de bedste resultater. Du kan få reddet data fra alle typer SSD diske, SATA, PATA, SAS, M2 SATA og NVMe.

Få reddet SSD data her

Professionel SSD dataredning til konkurrencedygtige priser.
Send SSD til gratis analyse her
Få et tilbud på SSD dataredning her
Se prislisten for SSD dataredning her
Brug for hjælp så ring 23732616
Send en mail: as@digitalsupport.dk

Express SSD Dataredning

Express SSD dataredning tilbydes

Express SSD dataredning tilbydesSSD Recovery og dataredning

SSD diskenes popularitet er hastigt stigende - hastighed, lavt strømforbrug og det at de ikke er følsomme overfor fysiske påvirkninger er nogle af SSD diskenes fordele. Solid state diskene kan også gå i stykker. Fejl i en SSD disk opstår som regel pludselig. De fleste gange stopper computeren blot og disken detekteres ikke mere, SSDen detekteres heller ikke i computerens BIOS. SSD diske kan også indgå i et RAID eller en NAS i stedet for en HDD eller som hurtig cache.

Hvad koster at redde data fra en SSD disk?

Prisen for dataredning fra en SSD disk kan variere afhængigt af den specifikke SSD-model og den teknologi der skal bruges til at redde dataene. Det er vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren data recovery service til at håndtere din SSD disk, da en forkert håndtering kan føre til permanent datatab.

Hos Digitalsupports professionelle data recovery services tilbydes du gratis analyse af din SSD disk for at fastslå typen og omfanget af datatabet. Derefter modtager du en fast pris tidsramme for din dataredning. Det er vigtigt at huske på, at der ikke er nogen garanti for datagendannelse fra en SSD disk, resultatet kan variere betydeligt afhængigt af omfanget af skaden og mængden af data, der skal gendannes.

Du kan se hvad det koster at redde data fra en SSD disk her:  Pris på dataredning og recovery fra SSD

Hvilke metoder anvendes til datagendannelse fra SSD-drev?

Når det kommer til datagendannelse fra Solid State Drev (SSD), er der flere metoder, der kan bruges til at hjælpe med at få adgang til de mistede data. En af de mest almindelige metoder inkluderer brug af specialiseret software og hardware til at udlæse drevets hukommelse for at gendanne filer.

En anden metode er at anvende en avanceret teknologi, der hedder "chip-off" datagendannelse. Dette indebærer fysisk at adskille det beskadigede drev og læse dataene direkte fra chippen ved hjælp af specialudstyr.

Digitalsupport er en professionel datagendannelsesvirksomhed, som har specialiseret sig i at gendanne data fra beskadigede drev. Digitalsupport har specialiseret udstyr og teknologi, der kan hjælpe med at redde de mistede data.

Nogle Solid state diske har specifikke problemer der kan forebygges at du sørger for at holde firmware i din SSD opdateret og følge med i diskens helbredstilstand. Du kan typisk hente et gratis program fra producenten der kan vedligeholde, opdatere firmware og overvåge SSD disken. Specielt ved Samsung SSD diske er det vigtigt at du holder din firmware opdateret for at undgå datatab. Er en SSD disk stoppet med at virke, kan en opstået fejl ikke afhjælpes ved at opdatere SSD firmware.

Listen over modeller hvorfra der kan reddes data er hastigt voksende. Digitalsupport har blandt andet reddet data fra følgende: OCZ Vertex, Solid2, Agility - Corsair Extreme, Nova og M225 - A-DATA Nobility og andre baseret på Indilinx chipset. Crucial og Micron modellerne C300, C400 og M500 - Intel 510 og andre baseret på Marvell chipset. Intel X25, 320 series og 710 series med Intels eget chipsæt. Samsung PM410, PM800, 470 serien, 830, PM840, PM841, 840 EVO, 850 PRO, PM851, CM871, 860 EVO, 970 EVO, 860 QVO, - Kingston V100. Har du f.eks. en Intel SSD med fejl som BAD_CTX CHAN_CE NO_CONTEXT NO_DEFMAP eller NO_FW så er der stadig muligheder for at redde data. Altid gratis analyse og uforpligtende tilbud på at genskabe dine data.

Mange nye computere anvender on-board, single chip SSDer eller NVMe SSD diske. Til NVMe, PCIe SSD diske anvendes der egne værkøjer til dataredning, datagendannelse og data recovery.

Er der noget særligt, man skal være opmærksom på ved datagendannelse fra solid-state-drev?

Ja, der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når der skal gendannes data fra et Solid State Drev (SSD). Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at SSD'er fungerer anderledes end traditionelle harddiske, og derfor kræver de en anden tilgang til datagendannelse.

En vigtig faktor at huske på er, at SSD'er typisk har en begrænset levetid, især hvis de bruges hyppigt eller udsættes for høje temperaturer. Det betyder, at hvis du forsøger at gendanne data fra en SSD, der allerede er ved at fejle, kan det få alvorlige konsekvenser, og du kan miste mere data, end du gendanner.

Derudover bruger SSD'er en teknologi kaldet TRIM, der hjælper med at rydde op i uønskede data og forbedre ydeevnen. Men TRIM kan også betyde, at data, der er blevet slettet fra SSD'en, kan være sværere at gendanne.

Digitalsupport redder data fra alle typer SSD diske

Digitalsupport udfører SSD dataredning, datarekonstruktion og data recovery fra Apple SSD, Samsung SSD, Intel SSD, Hynix SSD, ADATA SSD, Kingston SSD, Sandisk SSD, Crucial SSD, Patriot, Smartbuy, Lite-On, Toshiba, Intenso SSD, OCZ SSD, KIOXIA SSD og mange flere. SATA, SAS og MVMe SSD. Hvad det koster at redde data fra en defekt SSD kan du se her: Pris på dataredning og recovery fra SSD Send eller indlever din SSD disk til gratis analyse, så får du svar på hvad en dataredning vil koste. Du kan læse mere om dataredning fra SSD diske i bloggen her.

Dataredning fra intel SSD 530

Intel SSD 530

Data recovery fra Kingston SSD

Kingston SSD Now M S 200 M SATA

Datagendannelse fra Samsung SSD

Samsung 840 EVO M SATA SSD PCB Top

Data rekonstruktion fra SSD

Samsung 840 EVO M SATA SSD

SSD datagendannelse

Samsung 850 EVO SSD

Læse data fra defekt SSD

Samsung SSD 830

Data recovery - dataredning og reparation af SSD disk

Dataredning fra SSD diske

Data redning fra SanDisk Extreme 900 SSD
Dataredning fra SanDisk Extreme 900 Portabel SSD 
SanDisks Extreme USB SSD modeller består af 2 stk. SATA SSD diske der er konfigureret som et RAID0 sæt. SSD disken er super hurtig, men som i andre RAID0 systemer er der ikke nogen sikkerhed indbygget. I denne stoppede den ene af de to SSD diske med at fungere. Ved hjælp af firmware loader og special software, lykkedes det at læse den defekte disk. Efterfølgende kunne data fra RAID0 rekonstrueres. 99,99% blev reddet i denne SSD dataredning.
Samsung 970 EVO Plus NVMe SSD dataredning

NVMe SSD dataredning. Denne Samsung 970 EVO Plus havde ikke kørt i mange timer, før computern ikke mere ville starte. Der var bit fejl i celle på diskens V-NAND. Heldigvis havde alle disken bruger data overlevet. Samtlige celler med fejl tilhørete diskens UEFI partition.

Alle filer blev reddet fra denne Samsung NVMe SSD.

Kingston PCI Express SNS8154P3 SSD Dataredning

Denne Kingston PCI Express SSD disk blev ikke detekteret i computerens BIOS. Også denne disk viste sig at have bit fejl i hukommelsen, der hindrede disken i at læse og loade firmware. I denne sag ver det muligt at indlæse firmware ved hjælp af en loader. Herefter kunne data fra disken læses og rekonstrueres. Fra denne SSD disk blev 98% af diskens filer reddet.

Kingston SSD dataredning SATAFIRM fejl

Kingston SSD SATAFIRM S11 fejl. Når en Kingston SSD pludselig ikke mere fungerer og detekteres som en SATAFIRM S11 eller lignende, så skyldes det at disken har bit fejl i en eller flere NAND-hukommelses chips. Fejlen betyder at Kingston SSD disken ikke kan læse og loade sin firmware korrekt. Diskens firmware er gemt i en service sektion i samme NAND chips hvor dine filer er lageret. Når en SSD disk bliver slidt opstår disse læsefejl. Der er typisk gode mulighder for at redde data fra en Kingston SSD disk med SATAFIRM fejl, men det kræver speciel hardware og software.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om SSD diske