Dataredning - privat og erhverv

Digitalsupport - har i 12 års reddet data for private, erhverv og mere end 170 partnere.
Gratis vejledning ring 2373 2616
Professionel data redning til den rigtige pris. Recovery fra harddiske, SSD, SAN, NAS ,RAID, Windows, Apple og Linux. 

Redder data fra

Harddisk typer SATA - USB - IDE -SAS
SSD diske - NAS servere
RAID rekonstruktion 
USB sticks og Memorykort
Redder data fra alle typer os

Få data reddet her

Send til gratis analyse KLIK HER
Beregn din pris KLIK HER
Brug for hjælp så ring 23732616
Send en mail: as@digitalsupport.dk
SMS 24/7 til 23732616

Express 24/7 Clean Room service

Alle opgaver udføres af Digitalsupport i Kolding

beregn pris dataredning

send recovery opgave

kontakt digitalsupport datarecovery

trin for trin dataredning

anmeldelser digitalsupport dataredning

Harddisk Recoveryds ncnp

Digitalsupport redder data fra alle typer, modeller og fabrikater af harddisk. SATA, PATA (IDE), SAS, SCSI - alle filsystemer.

Første recovery forsøg er din bedste mulighed for at redde vigtige data. Derfor skal du stille krav. Når du vælger recovery virksomhed bør du sikre dig at der er adgang til ISO 5 Cleanroom faciliteter, stor praktisk erfaring og de bedste værktøjer på markedet. Digitalsupport modtager en del opgaver hvor uvidende har forsøgt at "hjælpe". En sådan hjælp vil typisk fordyre dataredningen og i yderste konsekvens destruere vigtige data.

Hvis data på en defekt harddisk er vigtige så bør du undgå følgende:

  • En tabt disk der ikke fungere skal slukkes omgående - blot det at være tilsluttet i et minut kan ødelægge alle data på disken.
  • En disk der klikker skal omgående slukkes - et klik mere kan være nok til at destruere alle data.
  • Kom ALDRIG en harddisk i fryseren - Dette internet trick vil ødelægge din disk.
  • Brug aldrig programmer som hdd regenerator på en defekt harddisk, det vil ødelægge data.
  • Kør aldrig chkdsk på en defekt harddisk - det vil medføre data tab.
  • Når en disk registreres som RAW og melder i/o fejl bør den slukkes.

Listen over mulige årsager til harddisk fejl er lang, de mest udbredte er strømsvigt, varme, ældning og fysiske påvirkninger. Her er de typiske skader inddelt i 5 kategorier som kan hjælpe dig med at finde ud af hvad din disk fejler..

diskLogiske fejl

Når selve harddisken fungerer fint, men data er utilgængelig. Denne situation kan være opstået ved utilsigtet formatering eller system gendannelse af drevet, eller en defekt fil tabel forårsaget af strømsvigt eller ukontrolleret nedlukning af computeren. I alle disse tilfælde er det VIGTIGT hurtigst muligt at lukke ned for computeren. Hvis brugen af computeren fortsættes er der meget stor risiko for at de data som ønskes genskabt, bliver overskrevet under installation af programmer eller midlertidige internet filer. Typisk er partitionen registreret som "RAW" hvilket betyder at filsystemet ikke bliver genkendt. Rekonstruktion af filsystemet kan i rigtig mange tilfælde redde data.

Media fejl

Når en harddisk har udviklet BAD sectors eller i/o fejl så der ikke længere kan skabes adgang til disken via operativsystemer som f.eks. windows. Diagnose stilles ofte ved at disken genkendes i BIOS som korrekt type og model, men computeren vil ikke starte eller fryser tit, typisk BSOD. Denne fejltype kræver specielt udstyr hardware og software for at kunne lave bedst mulige sektor til sektor kopi af disken, som efterfølgende benyttes til at genskabe data fra. Måske er det nødvendigt at udskifte diskens hoveder i et ISO 5 cleanroom miljø for at redde data.

Elektriske fejl

Når printkortet på harddisken fejler. Diagnose for denne fejltype stilles ofte ved helt dødt drev uden motor opstart eller lyde. I nogle tilfælde vil computeren slet ikke tænde med harddisken tilsluttet. Ved denne fejltype kan printet evt. repareres ved at udskifte komponenter, eller helt udskiftes med print fra harddisk af samme model og type. Inden evt. udskiftning skal der kopieres data fra det gamle print til det nye, da alle fabriksindstillinger for disken er placeret i en ROM eller NVRAM. Hvis der skiftes print uden først at kopiere disse data, er der meget stor sandsynlighed for at de data som skulle redes er tabt for evigt. I lang de fleste tilfælde kan data reddes fra en død harddisk. En hyppig fejl er at en ekstern harddisk ved en fejl er blevet tilsluttet strømforsyningen fra en laptop.

Firmware fejl

Når nogle elementer i diskens interne styreprogram, der typisk er placeret på pladerne i harddisken, fejler. Diagnose for firmware fejl er typisk at disken starter op og ses fra BIOS måske som forkert type eller underlige karakterer i betegnelsen. Denne type fejl repareres med hardware og software til de enkelte producenter. Firmware fejl kan også vise sig som media fejl (se pkt.2) hvor diskens interne system til automatisk genplacering af dårlige sektore fejler.

Fysiske fejl

Når hovederne inde i disken ikke mere kan læse eller når motoren er kørt fast. Moderne harddisk har typisk mellem 2 og 8 hoveder, når et eller flere af disse ikke fungerer - så er der ikke adgang til data fra den defekte harddisk. De defekte hoveder skal udskiftes i et ISO Class 5 cleanroom miljø. Typisk bliver hovederne i en disk "svage" med tiden af at blive brugt. En hyppig årsag til defækte hoveder er fysisk påvirkning, at blive tabt, stød, slag eller at låget på den bærbare computer lukkes hårdt. En disk der er skadet af fysisk af slag eller andet må ikke startes op. Den skal åbnes i Cleanroom og undersøges, der er en risiko for interne skader og er uheldet ude kan et minuts drift ødelægge alle diskens data. Åbnes en disk i et ikke beskyttet cleanroom, vil det medføre datatab. 

En defekt harddisk repareres typisk kun med henblik på dataredning, når data er reddet bør disken destrueres.

Søger du reparation af harddisk eller reparation ekstern harddisk kan du beregne din pris og registrere din opgave i toppen af denne side.

Digitalsupport har en høj succesrate ved recovery af hard disk og data gendannelse fra Fujitsu, HGST, Maxtor, Samsung, Seagate, Toshiba, Western Digital, ADATA, Dell +++

Altid gratis analyse og uforpligtende tilbud på at genskabe dine data - Ingen data = Ingen regning

Kontakt

Digitalsupport

Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding
Telefon: 2373 2616
Hverdage fra 8:00 til 17:00

Express service

Express opgaver undersøges gratis

24/7 Døgnservice tilbydes - SMS til 2373 2616

Så bliver du straks kontaktet

Registrering

Indsend eller indlever din opgave.
Gratis analyse - du modtager et uforpligtende tilbud samme dag.
Registrer din opgave her