Dataredning - privat og erhverv

Digitalsupport - har i 13 års reddet data for private, erhverv og mere end 170 partnere.
Gratis vejledning ring 2373 2616
Professionel data redning til den rigtige pris. Recovery fra harddiske, SSD, SAN, NAS ,RAID, Windows, Apple og Linux. 

Redder data fra næsten alt

Harddisk typer SATA - USB - IDE -SAS
SSD diske - NAS servere
RAID rekonstruktion 
USB sticks og Memorykort
Redder data fra alle typer os

Få reddet dine data her

Send til gratis analyse KLIK HER
Beregn din pris KLIK HER
Brug for hjælp så ring 23732616
Send en mail: as@digitalsupport.dk
SMS 24/7 til 23732616

Express clean room service

Alle opgaver udføres af Digitalsupport i Kolding

Start din dataredning her

beregn pris for dataredning

data recovery trin for trin

kontakt digitalsupport dataredning

anmeldelser digitalsupport dataredning

Harddisk dataredning of data recovery

Digitalsupport redder data fra alle typer, modeller og fabrikater af harddiske. SATA, USB, PATA (IDE), SAS, SCSI med filsystemer og lagringsteknologier som:

Windows - FAT/FAT32/exFAT, NTFS og ReFS/ReFS3 | macOS - HFS+ og APFS | Linux - Ext2, Ext3, Ext4, SGI XFS, JFS, ReiserFS | Sun - ZFS, Btrfs | BSD/Solaris - ZFS | VMware - VMFS, VMFS6 | LVM Thin Provisioning | Apple Core Storage | Synology iSCSI | VMware ESX . Ukrypteret eller krypteret med BitLocker | LUKS | FileVault | APFS volumes encryption | eCryptFS |Data recovery fra krypterede storages er er kun muligt når krypteringsnøglen er kendt.

Første data recovery forsøg er din bedste mulighed for at redde vigtige data. Derfor skal du stille krav. Når du vælger recovery virksomhed bør du sikre dig at der er adgang til ISO 5 Cleanroom faciliteter, stor praktisk erfaring og de bedste værktøjer på markedet. Digitalsupport modtager en harddiske til reparation hvor uvidende, med de bedste intentioner har forsøgt at "hjælpe". En sådan hjælp vil typisk fordyre dataredningen og i yderste konsekvens destruere vigtige data og umulig gøre data recovery.

Hvis data på en defekt harddisk er vigtige så bør du undgå følgende:

 • En tabt disk, intern harddisk eller ekstern harddisk ikke fungerer skal den slukkes omgående - blot det at være tilsluttet i et minut kan ødelægge alle data på disken.
 • En harddisk der klikker skal omgående slukkes - et klik mere kan være nok til at destruere alle data.
 • Kom ALDRIG en harddisk i fryseren - Dette internet trick vil ødelægge din disk.
 • Brug aldrig programmer som hdd regenerator på en defekt harddisk, det vil ødelægge data.
 • Kør aldrig chkdsk på en defekt harddisk - det vil medføre data tab.
 • Når en disk registreres som RAW og melder i/o fejl bør den slukkes.

Listen over mulige årsager til harddisk fejl er lang, de mest udbredte er strømsvigt, varme, ældning og fysiske påvirkninger. Her er de typiske skader inddelt i 5 kategorier som kan hjælpe dig med at finde ud af hvad din harddisk fejler..

diskLogiske fejl - slettede data

Når selve harddisken fungerer fint, men data er utilgængelig. Denne situation kan være opstået ved utilsigtet formatering, system gendannelse eller hvis data er blevet slettet ved en fejl. Det kan også være en defekt fil tabel forårsaget af strømsvigt eller ukontrolleret nedlukning af computeren. I alle disse tilfælde er det VIGTIGT hurtigst muligt at lukke ned for computeren. Hvis brugen af computeren fortsættes er der meget stor risiko for at de data som ønskes genskabt, bliver overskrevet under installation af programmer eller midlertidige internet filer. Typisk er partitionen registreret som "RAW" hvilket betyder at filsystemet ikke bliver genkendt. Rekonstruktion af filsystemet kan i rigtig mange tilfælde redde data.

Media fejl - bad sectors eller I/O fejl

Når en harddisk har udviklet BAD sectors eller i/o fejl så der ikke længere kan skabes adgang til disken via operativsystemer som f.eks. windows. Diagnose stilles ofte ved at disken genkendes i BIOS som korrekt type og model, men computeren vil ikke starte eller fryser tit, typisk BSOD. Denne fejltype kræver specielt udstyr hardware og software for at kunne lave bedst mulige sektor til sektor kopi af disken, som efterfølgende benyttes til at genskabe data fra. Måske er det nødvendigt at udskifte diskens hoveder i et ISO 5 cleanroom miljø for at redde data.

Elektriske fejl - printkort

Når printkortet på harddisken fejler. Diagnose for denne fejltype stilles ofte ved helt dødt drev uden motor opstart eller lyde. I nogle tilfælde vil computeren slet ikke tænde med harddisken tilsluttet. Ved denne fejltype kan printet evt. repareres ved at udskifte komponenter, eller helt udskiftes med print fra harddisk af samme model og type. Inden evt. udskiftning skal der kopieres data fra det gamle print til det nye, da alle fabriksindstillinger for disken er placeret i en ROM eller NVRAM. Hvis der skiftes print uden først at kopiere disse data, er der meget stor sandsynlighed for at de data som skulle redes er tabt for evigt. I lang de fleste tilfælde kan data reddes fra en død harddisk. En hyppig fejl er at en ekstern harddisk ved en fejl er blevet tilsluttet strømforsyningen fra en laptop.

Firmware fejl

Når nogle elementer i diskens interne styreprogram, der typisk er placeret på pladerne i harddisken, fejler. Diagnose for firmware fejl er typisk at disken starter op og ses fra BIOS måske som forkert type eller underlige karakterer i betegnelsen. Denne type fejl repareres med hardware og software til de enkelte producenter. Firmware fejl kan også vise sig som media fejl (se pkt.2) hvor diskens interne system til automatisk genplacering af dårlige sektore fejler.

Fysiske fejl - disken skal i clean room 

Når hovederne inde i disken ikke mere kan læse eller når motoren er kørt fast. Moderne harddisk har typisk mellem 2 og 8 hoveder, når et eller flere af disse ikke fungerer - så er der ikke adgang til data fra den defekte harddisk. De defekte hoveder skal udskiftes i et ISO Class 5 cleanroom miljø. Typisk bliver hovederne i en disk "svage" med tiden af at blive brugt. En hyppig årsag til defækte hoveder er fysisk påvirkning, at blive tabt, stød, slag eller at låget på den bærbare computer lukkes hårdt. En disk der er skadet af fysisk af slag eller andet må ikke startes op. Den skal åbnes i Cleanroom og undersøges, der er en risiko for interne skader og er uheldet ude kan et minuts drift ødelægge alle diskens data. Åbnes en disk i et ikke beskyttet cleanroom, vil det medføre datatab. 

En defekt harddisk repareres typisk kun med henblik på dataredning, når data er reddet bør disken destrueres.

Søger du reparation af harddisk eller reparation ekstern harddisk kan du se den aktuelle prisliste ved at klikke her: Prisliste data recovery fra harddisk  Du kan også udfylde denne prisberegner og få oplyst en pris på dataredning ud fra din beskrivelse af problemt. 

Digitalsupport har en høj succesrate ved data recovery og data gendannelse fra harddisk og ekstern harddisk. Har du brug for reparation af harddisk eller reparation af ekstern harddisk uanset fabriket, så er vi klar til at hjælpe. 

Altid gratis analyse og uforpligtende tilbud på at genskabe dine data - Ingen data = Ingen regning

Digitalsupport
Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding

Telefon: 2373 2616
Alle hverdage fra 8:00 til 16:00

Data recovery og dataredning

 • Professionel data recovery
 • Gratis express analyse for alle
 • No cure - No pay garanti
 • Vælg mellem 3 forskellige ekspeditionstider
 • 24/7 express service tilbydes

Start din dataredning her

 • Step 1 - Registrer din opgave
 • Step 2 - Send eller indlever til  Gratis analyse
 • Step 3 -  Modtag tilbud på dataredning samme dag
start din data recovery her