KUNDE ANMELDELSER

testemonial small

Din vurdering

Din vurdering af mine services kan hjælpe andre med at afgøre om Digitalsupport er det de søger.

Tilføj din anmeldelse her

Det siger kunderne om dataredning hos Digitalsupport

Digitalsupport
4.95 average based on 114 ratings

ANMELDELSE


København Danmark

Dataredning Synology NAS RAID5

Lige fra første kontakt telefon var jeg sikker på at være havnet det rigtige sted. Min Synology NAS stoppede uden varsel med at fungere. Alle vores data var pludselig i fare. Selv om min NAS var et RAID5 med 4 diske var jeg ikke sikker. På grund af forkert mail opsætning fik ikke besked da den første disk stod af. Da den anden disk stoppede med at virke, havde jeg ikke længere adgang til vores data. Jeg kontaktede 2 lokale som reklamerer med recovery og blev noget overrasket da jeg fik priser på mellem 20.000 kr. til 25.000 kr.

Heldigvis anbefalede en bekendt Digitalsupport, prisen passede til mit budget og en bedre service kan jeg ikke forestille mig. Processen blev tydeligt forklaret, jeg følte mig tryk og viste mine diske var i gode hænder. Fik alle mine data retur til den aftalte pris 6.250 kr. Jeg har lært af mine fejl og får ikke brug for dataredning igen. Bekendtskabet med Allan og Digitalsupport er den mest positive it service oplevelse jeg har haft.

12-11-2018

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra Western Digital WD10EADS

Fremragende service hos Digitalsupport!

Jeg havde en ekstern harddisk som pludselig ikke virkede mere.
Disken sagde en helt forkert lyd når den blev tændt, og jeg vidste derfor godt, at det krævede hjælp hos en professionel. Især da jeg (fejlagtigt) ikke havde en sikkerhedskopi.

Jeg fik særdeles god og professionel hjælp hos Digitalsupport.
Alle data blev reddet. Venlig, hurtig og klar kommunikation under hele forløbet.

Allan og Digitalsupport får min bedste anbefaling :-)

26-9-2018

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra Toshiba MQ01ABD100

Jeg indsendte en harddisk som jeg selv havde forsøgt at reparere hvormed jeg kun havde forværret situationen. Alligevel formåede Allan at redde billeder nok til at vi i dag ikke føler at vi har mistet noget. Det var dyrt, men det er prisen hvis det skal gøres ordentligt, har jeg nu erfaret, og for os har det været det hele værd.

24-9-2018

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra Seagate USB harddisk

Perfekt forløb
Venlig og troværdig betjening
Vil absolut anbefale til andre!

3-9-2018

 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Kolding Danmark

Dataredning fra Western Digital My Passport

Digitalsupport håndterede opgaven professionelt. Forsøgt at redde data fra ekstern harddisk på flere måder. Ikke alt kunne reddes men det vigtigste blev.

Kan varmt anbefales som Tomcats gjorde til mig.

Zymbolik

6-8-2018

 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra WD Elements

Min harddisk med billeder ville ikke virke mere, blev anbefalet digital support af min it afdeling på job.

Allan er 110% professionel. Jeg var så tryg ved at aflevere min disk til ham, han undersøgte den, fik en meget proff mail på hvad der var galt, hvad der skulle gøres og hele processen økonomisk og det hele...
Efter 10 dage (valgte slow) var min harddisk klar og alle data redet, tusind tak Allan, det var alle pengene værd, (billeder advares børns første år) jeg fik igen en meget prof mail om hvad der var reddet og hvordan proceduren så var.

Kan varmt anbefale Allan fra Digitalsupport, jeg var tryg ved ham.

2-8-2018

 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra WD My Cloud

Fantastisk service og veludført arbejde til en god pris. Digitalsupport får min bedste anbefaling.

Lysholm Reklamebureau

6-6-2018

 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


København Denmark

Dataredning fra Synology NAS

Min Synology NAS stoppede med at fungere, den lokale IT support konstaterede 2 af de 4 diske ikke længere fungerede. Første fejl var at få undersøgt min NAS hos konkurrent til Digitalsupport i København. Der gik 3 dage og jeg kunne ikke få svar på om mine data kunne reddes eller hvad prisen ville være. Med NAS under armen kørte jeg til Kolding. Det tog en time, så vidste jeg data kunne reddes og hvad det ville koste. Alle mine data er nu reddet. Det eneste jeg fortryder, var at Digitalsupport ikke var den første jeg kontaktede.

Hele forløbet var hurtigt, professionelt og personligt. Alt kommunikation nemt at forstå, enestående. Jeg ville have givet 5 stjerner også hvis mine data ikke var blevet reddet.

9-5-2018

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra WD Passport

Et familiemedlem havde tabt sin eksterne WD Passport og nu var den begyndt at klikke periodisk. Den kunne kortvarigt kontaktes i Windows men man kunne dårligt nå at kopiere noget ud inden den igen blev ukontaktbar. Skrev til Allan omkring diskens tilstand, og han gættede på at den nok havde lidt fysisk skade.

Sendte disken afsted til gratis analyse, det vidste sig at der netop VAR fysisk skade på et læsehoved, dette blev skiftet, og til alt held kunne 99,9% af data reddes uden problemer.

Kan roligt anbefale dem, og bruger dem gerne igen en anden gang!

9-5-2018

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Ekstern harddisk tabt på gulvet

Allan har redet mig!

Jeg tabte min lille eksterne harddisk på gulvet midt i en overførsel. Det resulterede i at jeg ikke kunne få den til at virke igen. Jeg kontaktede Allan, og fik hurtigt send min HD af sted. HD var desværre så medtaget at ikke alt kunne redes. Men det vigtigste for mig var alle mine billeder specielt dem af min 2 en halv måned gamle søn, og de var der.

Jeg er så dybt taknemmelig for hjælpen.

Tak Allan.:-)

26-1-2018

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Western Digital My Passport Ultra USB 3.0 ekstern harddisk.

Jeg kunne ikke komme i kontakt med min disk, havde aldrig tabt den eller noget, den var fysisk iorden, men pludselig skete det så. Den begyndte at lave en svag klikkende lyd, når jeg satte den til computeren. Prøvede i begyndelsen at bevare roen, end til det gik op for mig, at det jo var det eneste sted, hvor jeg havde gemt alle mine data, som for det meste var gamle familie billeder, de kunne jo ikke erstattes.

Der var intet at gøre mere, havde stødt på digital support i en google søgning, efter et klik kunne jeg allerede fornemme, at der nok var hjælp at hente her. Men efter at have læst folks positive anmeldelser, måtte jeg kontakte Allan og fortælle ham, hvad jeg havde gjort ved min disk. Da Allan havde hørt, hvad min harddisk havde været igennem, var han ikke overbevist om, at mine data kunne reddes, men han var heller ikke typen, der sagde blankt nej eller 'det slut der intet at gøre'. Nej han tilbyd mig at kigge på disken og give mig en gratis analyse af den, som jeg også modtog på mail samme dag, at han modtog min disk.

Havde i et forvildet forsøg selv haft åbnet disken, for at se om læse/skrive hovedet måske havde sat sig, men nej lad vær at åbne disken selv, det kan ikke siges nok. Jeg har været meget heldig at få reddet samtlige data fra en beskadiget disk. Der er ingen grund til at ødelægge den eneste chance for en rigtig dataredning, tænk det mindste støv kan betyde enden af dine data og disk for evigt. Forstil dig, hvad der skete, da jeg åbnede min harddisk på mit værelse, hvor der er fyldt med hundredtusindvis af luftbårne partikler. Selvom de ikke er synlige, så snart harddisken begynder at rotere igen, er det kaos løsnet.

Efter nytår kom mailen så, turde næsten ikke åbne den, mine øjne fangede straks de positive sætninger, puhaa alt data blev reddet. Allan måtte skifte nye hoveder 2 gange, før det lykkedes at komme i kontakt med at redde diskens data. Jeg blev utrolig glad, er meget taknemmelig, kan kun sige meget positivt om Allan, han er ikke typen der giver op før han har gjort alt og det sætter jeg virkelig pris på.

Du fortjener mere end 5 stjerner :)

17-1-2018

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Odense Danmark

Seagate ekstern harddisk

Super service hos digitalsupport. Fik reddet samtlige data fra min ellers ødelagte eksterne harddisk og endda hurtigere end forventet.Det er rart, at der bliver fulgt op og informeret når der er noget nyt om ens harddisk/data og processen. Der er hurtig og klar kommunikation, hvor Allan informerer en om hvordan situationen er og hvilke muligheder der er. Hvis jeg skulle være så uheldig at få brug for hjælp igen, er der ingen tvivl om at jeg vil kontakte Allan og hans superservice.

7-12-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Odense Danmark

3 TB Toshiba harddisk dataredning

Fik reddet 99,9% af en 3TB disk der røg på gulvet..... :-( Al kommunikation foregik professionelt og opgaven blev løst hurtigere end lovet. Meget tilfreds hele vejen igennem. Man er i gode hænder hos Allan fra Digitalsupport, så ingen tvivl - skulle jeg være så uheldig at få brug for denne service igen, så går opgaven til Digitalsupport - kun rosende ord om den sag.

7-11-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Odense Danmark

Verbatim harddisk dataredning

Allan er superprofessionel. Han reddede alle mine mange fotos fra mange rejser fra min ikke tilgængelige eksterne harddisk. Jeg kan varmt anbefale Allan.

20-10-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Roskilde Danmark

Ødelagt Western Digital harddisk

Reddede alle data fra fysisk defekt harddisk. Afleverede data indenfor den aftalte tid og orienterede ok undervejs. SUPER service 

8-9-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

My Passport Studio dataredning

Super venlig og god service. Overholder alle indgåede aftaler. Er rigtig god til at forklare processen og bevarer den nødvendige ro, så men får følelsen af at være i gode hænder, hvilket man, efter min bedste overbevisning, er. De har også overskud til at yde en ekstra service.
Tak til Allan!
Digitalsupport får min varmeste anbefalinger.

3-8-2017

 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Seagate harddisk dataredning

Hurtig, behagelig, effektiv og professionel service.
100 % af mine data redet fra mit extern hhd.
Kunne ikke være mere tilfreds.
6-6-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

USB Stick dataredning

Jeg har fået en helt suveræn god og professionel hjælp hos Digital Support. Ordentlighed hele vejen igennem og en virkelig fair pris for den opgave jeg fik løst!!! 
 
Rikke Malene
4-5-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


København Danmark

Western Digital dataredning

Havde tabt min harddisk og min lokale it service sendte disken til udlandet for at få reddet mine data. Efter en måned kom disken retur med den besked at "data kan ikke reddes" pga. skader i disken. En bekendt foreslog at sende disken til Digitalsupport. Det har jeg ikke fortrudt, fik 98% af mine data tilbage efter kun 12 dage. Yderligere var prisen det halve af hvad jeg tidligere var blevet tilbudt. Fremragende, hurtig og fair, kan da kun udløse 5 stjerner.
 
Dennis
12-4-2017 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Amager Danmark

Ødelagt harddisk

Jeg havde en harddisk, som desværre havde fået en hård medfart for år tilbage - den kunne ses, men der kom skrabe- og pivelyde fra den når den blev tilsluttet en PC.
Harddisken indeholdte samtlige minder, faktisk filer helt tilbage fra 1992, så var en 20 års minder, som var samtlet her - og nu utilgængelige.
 
Det gjorde meget ondt, og jeg gik mange år og overvejede om jeg turde få den endelig dom - intet kan reddes - eller om jeg blot skulle leve i min egen lille lykkebobbel og blot mindes "hele mit liv", som jo var på harddisken.
2017 blev så året hvor nok var nok, og jeg gik på nettet for at se om jeg kunne finde et firma, som kunne hjælpe mig med opgaven - og her kom jeg forbi Digitalsupport.dk.
Der var mange positive anmeldelser, og det virkede yderst proffesionelt.
 
Når man taler om, at der kun er enkelt spinkel chance for at redde sin data, så har man brug for et tillidsforhold med det samme - og her træder Allan ind med bravour! 
Den menneskelige kontakt er vigtig for mig, så min første kontakt var pr. telefon - og der bliver man mødt af en menneskelighed og forståelse, som understreget ovenover.
Vi aftalte at jeg sendte en mail for at lette "papirarbejdet", dvs. de fornødne informationer om både harddisk og skaden, og fremsendte herefter disken til Digitalsupport.
Allan modtager disken og får åbnet den - første analyse viste at 2 af læsehovederne var defekte, en meget alvorlig skade - her tænkte jeg med det samme, at min antagelse var korrekt, intet kunne reddes.

Allan beroliger dog i samme mail om at han ikke tror det er en umulig opgave og vil gerne give den et forsøg - jeg skulle blot vælge niveauet, og da jeg havde ventet x antal år, så tog jeg den gyldne middelvej, "Normal".
Da de 2 uger var gået - 2 uger hvor tankerne er gået i både positiv og negativ retning - hører jeg med Allan hvad status er.
Her fortæller Allan at hans første forsøg på at redde data var gået død, de nye læsehoveder havde også givet fortabt - men der var bestilt nye hoveder hjem til endnu et forsøg.
Allan undskyldte også, min sag var desværre blevet arkiveret forkert, som en "slow" opgave.
Det kan ske at ting arkiveres forkert, det kender vi alle, men her viser Allan igen sin professionelisme og endnu en af grundene til at jeg ikke kan give mindre end topkarakter.
Jeg sidder i hvert fald tilbage med en følelse af at Allan nu arbejdede med opgaven, som en "Express"-opgave. Der blev arbejdet med min disk til langt ud på aftenen (senere end 2200) og efterfølgende tager Allan sig tiden til at give mig en opdatering - disken er så skrøbelig, at den er nødt til at være under supervison, når dataudtræk sker. 
Jeg blev mere end lykkelig: "når dataudtræk sker". Det havde lykkedes Allan at redde noget data, jeg kunne se frem til at få gensyn med nogle af mine 20 års minder!
Dagen efter, ved middagstid, kommer den endelige melding:
432 filer, 46 GB kunne ikke reddes grunden de skader, som var sket.
61816 filer, 554 GB kunne reddes
Jeg får en mail med et link - her kunne jeg se alt hvad der kunne reddes, altså UNDER 48 timer efter de nye læsehoveder ankom.
Allan skriver også at jeg gerne må vurdere om det er prisen værd - det skulle jeg ikke tænke lang tid over: Allan havde reddet 99,3% af mit data!
Af det defekte data kan jeg at omveje redde de fleste billeder - og det resterende var uden betydning eller en recovery jeg har lavet for en veninde - så det reele reddede data er nok nærmere 99,9%
Allan viser igen sin professionalisme og tager fejlarkiveringen på hans skuldre, og satte prisen ned til "slow", selvom der, fra mit synspunkt, samtidig blev arbejdet med den som en "express" opgave. Det kan jeg kun tage hatten af for, kundeservice ud over alle forventninger!

Så Allan, tak! 
Tak for at give mig "mit elektroniske liv" tilbage - skulle jeg nogensinde få brug for en recovery, så vil du være den eneste, som jeg vil kunne overlade sådan en opgave til!
 
René Lohmann
7-4-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Hørning Danmark

Dataredning fra vandskadet Seagate harddisk

Alt reddet ;-).
 
Thomas Overgaard
16-3-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aarhus Danmark

Dataredning fra ekstern Western Digital harddisk

God professionel håndtering.
Kunne hurtigt identificere fejlen og fik reddet 100% data.
 
Mads Bæk-Jessen
6-3-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aalborg Danmark

Defekt Hitachi 320 GB harddisk fra laptop

Hurtig, godt og veludført arbejde.
Bedste anbefalinger herfra
 
Torben
Aalborg
6-3-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra Seagate ST2000DM001

Vi herhjemme, kan kun give Allan vores bedste anbefalinger. Efter at vores HD. med alle vores billeder, videoer og dokumenter mm. ca 680 GB. (som jeg ikke lige havde fået lavet en backup af) gik ned med defekte læsehoveder, lykkedes det Allan at redde 98 % af alle data. Allan er en meget professionel og behagelig mand at give sådan en opgave til, og man føler at være i trygge hænder. STOR tak til Digital support og Allan, for at redde mange års minder og de bedste anbefalinger herfra.
 
Jannic Emsins
Fredericia
11-2-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra Seagate ST1000LM035

Veludført og hurtigt arbejde, anbefales varmt.
 
Ole Mark Jensen
Kbh. V.
2-2-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Bedsted Danmark

Dataredning fra ødelagt harddisk

Kære Allan, Digitalsupport.
Tak for hjælp lige hvor nøden var størst. Godt og hurtigt arbejde med at "fiske" mistede data ud af min harddisk.
Min bedste anbefaling.
 
Peloma Holding aps
Jens Chr. Andersen
2-2-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Esbjerg Danmark

Redde data fra Seagate SSHD ST1000LM014

Efter den lokale computerbutik havde dødsdømt min harddisk - fandt vi frem til Allan. 
Disken indeholdt både familiebilleder, mange timers administrativ arbejde og vigtige firma bilag, jeg vidste derfor at det skulle have et forsøg mere, da vi fandt frem til Allan. Det var så vigtigt at få genskabt disse filer.
 
Kristina
21-12-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


København S. Danmark

Dataredning fra iomega harddisk

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Allan.
Når man skal sende sin private, eksterne harddisk fyldt med et helt livs billeder til den anden ende af landet kræver det tillidsfuld og professionel tilgang - og det fik jeg her. Vigtigst af alt blev stort set alle min data reddet - tilmed hurtigere end den tid jeg oprindeligt fik oplyst. Prisen er den absolut bedste jeg kunne finde på opgaven, og det er jo også værd at tage med.
I det hele taget var servicen super hurtig, personlig og meget professionel, jeg vil anbefale alle at gå til Digitalsupport med lignende opgaver.
 
Sanne
16-11-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Ilskov Danmark

Dataredning og RAID rekonstruktion 2 x Seagate ST2000DM001 fra NAS

Jeg vil gerne dele tre erkendelser:
1. Der er kun ganske få steder at gå hen med en disk fra en NAS der er helt færdig. Undgå fx Computer Service Center i Aarhus -de gør det samme som jeg selv prøvede derhjemme med at slutte disken direkte til computeren. Det virkede heller ikke da de gjorde det :-)
2. Digital Support har erfaringen og udstyret der skal til for at redde data fra en disk. Kun 15 filer ud af 160.000 kunne ikke reddes -og de var ligegyldige. Det er en ret god succesrate!
3. Det er en ubeskriveligt god fornemmelse at se sine familiebilleder, rip'ede CD- og DVD-samling igen efter man næsten havde afskrevet dem! :-)
 
Michael
14-11-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Vallensbæk Danmark

Dataredning fra ekstern harddisk

At aflevere en harddisk fuld med private billeder og videoer til et fremmed menneske er ret så grænseoverskridende. Allan håndterer denne tillidsopgave meget professionelt. Min harddisk gik ned og som så mange andre gik jeg ret meget i panik og begyndte straks at søge efter nogen som kunne hjælpe mig med opgaven. Jeg fandt i hvert fald de første 10 personer som påstod, at de kunne genskabe dataen, men mit valg faldt på Allan. Det gjorde det fordi jeg valgte at ringe til ham og samtalen efterlod mig med en rigtig god fornemmelse. Allan kunne svare på alle mine spørgsmål og jeg var ikke et sekund i tvivl om hvorvidt Allan havde kompetencerne til at håndtere opgaven. Det viste sig at være et yderst fornuftigt valg, for Allan kunne genskabe 99,99999 % af alle data. Kun 8 ud af knap 70.000 filer kunne ikke genskabes og opgaven blev også udført langt hurtigere end jeg havde regnet med. Meget tilfredsstillende.
På hjemmefronten er vi alle sammen ekstremt glade for det arbejde Allan har udført. Private billeder og videoer fra flere år tilbage har vi nu fået igen. Min første tanke ved bestillingen var, at prisen var ret høj og når man ikke har forstand på det, så ved man ikke om prisen afspejler opgavens omfang. Men den data som vi stod til at miste, havde så høj en værdi for os, at vi sidder med følelsen af, at pengene er godt givet ud. Desuden skal det siges, at Allan ikke tager mere end så mange andre på markedet - tværtimod. Jeg tror Allan har ret i, at første forsøg på at genskabe data er det bedste forsøg, så vær derfor meget omhyggelig med hvem I vælger til sådan en opgave. Jeg kan i hvert fald anbefale Allan :-)
 
Christian
2-11-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


København S. Danmark

Dataredning fra Seagate Enterprice NAS HDD ST4000

99,99 % af alle data blev reddet fra en ødelagt Harddisk. Tryg og prof. håndtering af sagen og fin dialog.
Flot og grundigt arbejde !. 
 
Kim Christensen
9-10-2017

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aarhus Danmark

Ødelagt Samsung harddisk fra laptop

Jeg kan på det varmeste anbefale at lade digitalsupport redde dine data. Allan reagerer hurtigt på din henvendelse og den efterfølgende support har været fænomenal. Han skriver løbende opdateringer i din sag, hvor der hele tiden arbejdes med "no cure no pay". Alle aftaler omkring pris, tid og levering blev overholdt. Hvis jeg nogensinde havner i samme situation ved jeg godt hvor disken skal hen. Tak for det! Nu ryger billederne i skyen :)
 
Peter
6-10-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Farum Danmark

Dataredning fra ødelagt Hitachi harddisk

Allan Sørensen fra Digitalsupport har lige reddet en ekstern harddisk med bl.a. mange uvurderlige billeder på. Harddisken var gået i stykker efter at den desværre røg på gulvet, og Allan fandt ud af, at det var skrivehovederne i disken, der var gået i stykker. Super professionel service og altid meget hurtig respons :-)
Jeg kan på alle måder give Allan Sørensen mine varmeste anbefalinger :-)
 
Kirsten Renstrøm
2-9-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


København Danmark

Datagendannelse fra harddisk tabt fra 3. sal

Super og proffesional service. Data reddet fra disk som var droppet fra 3 sal :-)
Mine varmeste anbefalinger.
 
Kim Henriksen
22-7-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Hørsholm Danmark

Dataredning fra Seagate harddisk efter rødvins uheld

Efter det helt traditionelt væltede glas rødvin havde kvalt min labtops harddisk, blev denne sendt til Allan, Digital Support. Det lykkedes ham at reparere disken så alle data, styresystem og programmer blev trukket ud på en ny disk. Isat maskinen kørte den som intet var hændt. Jeg kan derfor give Allan og Digital Support mine bedste anbefalinger.
 
Torben Jelager
8-7-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Strib Danmark

Ekstern Western Digital harddisk der ikke er adgang til

Kørte til Kolding og afleverede 2 stk. HD der var gået i strejke!
24 timer efter fik jeg en opringning med diagnoserne og behandlingsmulighederne. 1 uge senere modtog jeg en mail med resultatet af den "rescue operation" jeg havde accepteret
I mailen var der en oversigt over hvad er var reddet - det er så tæt på 100% så jeg næsten ikke troede mine egne øjne!
5 stjerner fra mig - det kan ikke gøres bedre - jeg vil anbefale Digital Support til alle jeg kender som måtte komme i samme situation som jeg var med 2 "døde" HD indeholdende uerstattelige og værdifulde data (billeder f.eks.) Tak for hjælpen Allan Sørensen
 
Palle Christensen
6-7-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Vordingborg Danmark

Redde data fra Seagate Expansion+ der klikker

Havde pludselig ingen adgang til min eksterne Seagate HHD - kontaktede Allan, som bad mig sende den til ham og wups, så kom han et nyt læsehoved i, og kunne redde alle data over på en ny HHD - over 10 års arbejde lå gent på disken.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til at benytte Allan og digitalsupport.
Tusind tak Allan
 
Preben Vagner
23-6-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Lem st Danmark

Defekt WD harddisk

Min WD Harddisk holdte op med og virke. så jerg kontaktede Allan og han fik det hele ud af den.
kan virkelig anbefale digitalsupport
 
Alex
18-6-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Dataredning fra Seagate 7200.11 harddisk

Min Harddisk: 
Seagate Barracuda 7200 holdt op med at virke. Katastrofe, da jeg ikke havde backup på den. Jeg havde meget vigtige dokumenter på den og valgte derfor at forsøge at få den reddet helt eller delvist.
Mit valg faldt på digitalsupport især pga af prisen kr. 4.900, alt 0 kr. hvis intet kunne reddes eller det som kunne reddes ikke kunne accepteres af mig.
Jeg fik super service og blev tilfredstillende orienteret om problemer og fremdrift i redningsaktionen. Jeg fik reddet størsteparten af disken og alle mine vigtige dokumenter.
Jeg kan på det varmeste anbefale digitalsupport, for deres professionelle håndtering og resultatet af dataredningen. God service - tiptopkvalitet.
 
Med venlig hilsen
Steen Lund-Thomsen
8-4-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Christiansfeld Danmark

Dataredning fra Maxtor DiamondMax harddisk

Havde en gammel Maxtor DiamondMax HDD der i 2006 stoppede med at virke, og havde dengang undersøgt dataredningsmuligheder. Umuligt at finde dataredning indlands eller udlands til under kr. 10.000,- Derfor smed jeg HDD'en i en antistatisk pose og ned i en skuffe.
8 år senere (marts 2016) går jeg til Digitalsupport fordi de kan tilbyde dataredning under kr. 5000,-. Jeg synes prisen var nede i et meget mere spiseligt leje, og bestiller analyse. Analysen viser, at data kan reddes i et eller andet omfang og jeg slår til og beder om alt hvad der kan reddes (billeder prioriteret).
Allan skifter læsehoveder 2 gange og PCB'en og returnerer svar, at stort set alt er reddet. Jeg kigger det igennem og kan se, at de data han ikke kan genskabe er blot lidt musik og backup af et gammelt site. ALLE billeder reddet.
Derfor synes jeg Allan skal have et kæmpe tak og jeg kan anbefale Digitalsupport til enhver. Fremragende !!!
P.S. Siden 2006 har jeg altid haft 2 backup lokationer :) Man skal jo lære på den hårde måde.
 
Carsten
7-6-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Vejle Danmark

Express dataredning fra Western Digital Raptor harddisk

Jeg kan bestemt anbefale digital support. Min Hard disk stoppede med at virke. Allan skiftede læsehovederne og reddede alt data på et døgn.
Det var endda på en helligdag. Jeg er MEGET imponeret
 
Sebastian Jensen
29-3-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Herning Danmark

Dataredning fra Western Digital My Passport harddisk

Jeg kan stærkt anbefale digitalsupport.
 
Tobias Thisted Jørgensen
8-3-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Nakskov Danmark

Dataredning fra harddisk alle vigtige virksomheds data sikret

Vi var så uheldige at miste data på en ekstern harddisk. Pludselig kunne de vigtige data ikke læses, mens alt det unødvendige lå fint i respektive mapper. 
Vi forsøgte først at genskabe data ved hjælp af diverse programmer, men det lykkedes ikke. Så søgte vi på nettet og fandt "digitalsupport.dk" og det var jo forsøget værd at sende den til "obduktion". Og det viste sig at det var skrive/læsehovederne der var defekte. Allan reddede de vigtige data og vi slap for at skulle starte forfra for at genskabe det seneste 1½ års arbejde.
Vi kan absolut anbefale digitalsupport. Meget fin service.
 
Aqua Separation / Lone
24-2-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Bogense Danmark

Intern harddisk begyndte at klikke

Vi var desværre så uheldige at vores ene firma pc gik ned. Det var den pc som bla. indeholdt vores mailprogram med mails fra de sidste mange år - som vi meget nødigt vil undvære.
Vi havde en sikkerhedskopi men da denne skulle bruges var den desværre også defekt - hvad gør man så. Vi fandt Digitalsupport på nettet og kontaktede Allan. Efter meget kort tid havde vi igen alle vores tabte data.
Vi kan varmt anbefale Digitalsupport til andre og der er ingen tvivl om at vi vil komme tilbage hvis vi "taber" data igen
 
TVS A/S - Jesper
2-2-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


København Danmark

Redde vigtige billeder fra harddisk

Det er let at få tillid til Allan - og han indfrier den. Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse af et firma før, for jeg er ikke typen, der gider at brokke mig offentligt, og jeg har sjældent haft grund til det modsatte. Men dette her er heller ikke bare et firma - det er manden, der er værd at gå efter. Allan reddede alt på min smadrede harddisk - og dermed også de billeder fra min søns barndom, der ellers var gået tabt. Allans service er ikke bare helt i top - gratis diagnose, ingen betaling før data er reddet, kort ventetid - Allan gør dig tryg ved at du har sendt dine tabte billeder eller vigtige data det helt rigtige sted hen. Der sidder ikke en tilfældig praktikant og forsøger sig frem - Allan ved hvad han laver, og hans resultater taler for sig selv. Så skulle man tro at man også betaler for det. Og det gør man selvfølgelig - det er en kompliceret og besværlig proces at trylle som han gør - men utroligt nok tager han langt mindre end de fleste af hans konkurrenter, hvad der gør det til en dobbelt god idé at henvende sig her. Hvis du, som jeg gjorde, netop nu sidder og leder efter det helt rigtige sted at sende din disk hen, så skal du ikke lede længere. Send den til Allan. Du bliver ikke skuffet.
 
Frederik Neergaard
12-1-2016

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Tjele Danmark

Alle familie billeder reddet fra ødelagt harddisk

Digitalsupport har, på yderst professionel vis, redet mine data, billeder mm. Jeg kan klart anbefale dem og vil, hvis uheldet igen skulle komme, helt sikkert henvende mig til dem igen.
Tak for et fantastisk stykke arbejde og mange tak for hjælpen.
 
Lone Irene Jensen.
23-11-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


København Danmark

Billeder reddet fra tabt ekstern harddisk

Fantastisk og hjælpsom service.
Min defekte harddisk blev repareret og alle mine billeder fik jeg igen.
Kan varmt anbefales.
 
Lise Thomsen
8-11-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aarhus Danmark

Ekstern harddisk fik skiftet hoveder og alle data kunne reddes

Jeg har endelig fået lavet min Ekstern HD, efter den har ligget defekt i 2 år. Jeg fik lavet en gratis digital analyse i 2013 og fik her efter en pris.
Allan redede 100% af mine data. Næsten 75GB billeder, videoer og en masse musik som jeg selv har produceret:-)
Jeg er meget lettet og jeg har igennem hele forløbet, følt at mine harddisk var i de rigtige hænder.
Jeg kan varmt anbefale digitalsupport.dk, og jeg tror iøvrigt man får de bedste priser her.
 
Frederik Holst
2-11-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Viby J Danmark

Næst alle data reddet fra ødelagt harddisk

Virkelig god service. gennem hele forløbet blev jeg opdateret omkring mulighederne for at få reddet min data fra defekt harddisk som havde beskadiget læse/skrive hoveder og derved også lidt beskadiget data skiver.  Jeg havde, som de lover, mulighed for at annulere opgaven, hvis de data jeg skulle bruge ikke kunne reddes. Jeg fik reddet 169.000 ud af 170.000 filer.
Digitalsuport kan varmt anbefales.
Mange tak.
 
Brian Kirkegaard
18-9-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Børkop Danmark

Familiebilleder reddet fra USB harddisk

Over 99% af vores familiebilleder blev reddet fra vores defekte usb- harddisk. Vi blev godt informeret gennem forløbet. Kan kun anbefale Digital Support - selvom det er dyre lærepenge.
 
Klaus Westh Jansson
23-8-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Glostrup Danmark

Ekstern harddisk alle data reddet

De bedste anbefalinger herfra. Min eksterne harddisk gik ned, der lå mit liv tilbage til 2002, billeder, programmer, dokumenter m.m. Digital Support fik reddet det hele, et defekt læsehoved var skylden, alt blev reddet over på en ny ekstern harddisk til yderst fornuftig pris. God kommnikation under hele forløbet, og jeg kan kun anbefale at bruge Digital support hvis uheldet er ude. Tak for hjælpen :-)
 
Sandra Wendel
24-6-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Kirke Hyllinge Danmark

USB harddisk vil ikke mere læse

Min USB harddisk ville ikke længere læse mine data bestående af 6 års arbejde med musikproduktion, og jeg havde aldrig lavet en back-up. Digital Support har været hurtige og effektive til at analysere problemet og melde klart ud omkring løsningen og prisen for deres ydelse, som for mig har været rimelig i forhold til, hvad indholdet på disken er værd for mig. Jeg er en meget lettet mand og kan varmt anbefale Digital Support til andre, som skulle lide samme problemer.
 
Mark Jørgensen
9-6-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Vanløse Danmark

Alle data reddet fra harddisk

Min hard disk brændte simpelthen ned. ved hændelsestiden bryder alt sammen, specielt når man ikke har foretaget backup i én hel måned. Der spørger man sig selv "Er en hel måneds arbejde spildt?". Efter hjælp fra Digital Support blev hele det udførte måneds arbejde reddet, helt til sidste fil på det nedbrændte harddisk.
Det er lige før man ikke behøver lave backup når man har Digitalsupport :-).
Eneste firma indenfor branchen som giver et uforpligtende vurdering af indholdet og meget rimelige priser for den yderst tilfredsstillende gode service.
 
Vural Öztürk
4-6-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Otterup Danmark

Alle data reddet fra Seagate harddisk

Alle data blev reddet fra min defekte harddisk. Blev rigtig godt informeret gennem forløbet. Kan kun anbefale.
 
Lars Rasmussen
29-5-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Hobro Danmark

Dataredning fra NAS

Min NAS brød ned og og jeg kunne kun finde firmaer der skulle have minimum 10.000-15.000KR for at redde min data, uden garanti. - ret ublu priser efter min mening. Desunden var der ingen der tilbød forundersøgelse uden beregning.
Hos Digital Support fik jeg topklasse betjening til en fornuftig pris indeholdende "No cure, no pay".
Kunne ikke forlange bedre service.
 
Palle
14-5-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aarhus Danmark

Redde data fra tabt harddisk

Rigtig god service og hurtig betjening.
 
Camilla
10-5-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Vorbasse Danmark

Genskab af data fra ødelagt harddisk

Perfekt udførelse - stor hjælp; god service og underrretning om hvad der er gået galt og hvad der kan gøres (reddes)
Vil helt klart anbefale DigitaltSupport til andre.
 
Jenni Christensen
4-5-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Ekstern harddisk reparation

Jeg vil anbefale Allan/Digitalsupport.dk til alle! Hurtig respons.  God og overskuelig hjemmeside og han lever op til alt det han lover. Kun tilfredshed herfra. Og bedst af alt, jeg fik mine billeder igen!
 
Louise Mahler
Fårevejle
3-5-2015
 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Defekt harddisk redde data

Fantastisk og hurtig service!
digitalsupport anbefales på det varmeste :o)
 
Dirk Zimling
Nykøbing F.
8-4-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Herning Danmark

Død SSD dataredning

Super god service - lige fra foranalysen af den defekte ssd disk - til aflevering af de reddede data.
Utrolig højt service niveau! 
Vil helt sikkert bruge www.digitalsupport.dk igen.
 
Flemming kristensen
30-3-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Brøndby Danmark

Trække data ud af harddisk

Utroligt hvad man kan google sig frem til!
Jeg stod med en ekstern harddisk som jeg havde tabt på gulvet, og som ikke var tilgængelig. Alle mine billeder m.m. lå på den harddisk. Helt klart min egen dumhed at jeg ikke havde en back-up, men nu var uheldet ude. Jeg fandt frem til DigitalSupport på nettet og læste kundernes anmeldelser som alle var positive.
Hurtigt svar og gratis tilbud. Høflig og venlig forklaring pr. telefon. Efter accept af tilbud fik Allan reddet en stor del af mine billeder og andre filer, og jeg betalte med glæde selvom det var en "dum udgift".
Kan kun anbefale DigitalSupport - men håber ikke jeg selv får brug for DigitalSupport igen! :-)
 
Lene Kobbelbo
17-2-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Lyngby Danmark

Død harddisk

Hurtig med hjælp og præcis information om proces..
 
Charlotte Cederstrøm
4-2-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aarhus N Danmark

Redde data fra computer

Utrolig højt service niveau!
Jeg giver hermed min varmeste anbefaling til Digitalsupport, som hele vejen igennem har været god til at informere om arbejdsprocessen og hvad næste step var.
Meget kort tid efter jeg havde indleveret min computer, fik jeg svar på, hvad der var galt og om den kunne reddes. Jeg fik reddet over 90.000 filer og kun 6 filer gik tabt.  Professionelt er det bedste ord til at beskrive Digitalsupport.
 
Louise
28-1-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Gjern Danmark

Billigere dataredning

Fantastisk service. Og bliver ringet op løbende om man vil forsætte, og betaler for den tid der bruges. Hvilket jeg synes er et godt koncept. Han kan forklare så almindelig mennesker kan forstå det. Min fejl Var en defekt harddisk, med 2 læserhoveder som var knækket og lavet skade på skiverne. Det var en alvorlig fejl og dyr. Men fantastisk  service og 2000kr billigere end et andet firma som jeg havde kontakt med.
 
Lars Roger
26-1-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Defekt CF Memory

Jeg har simpelthen kun rosende ord til overs for digitalsupport. Jeg oplevede en fremragende service og har følt mig utrolig godt behandlet. Allan formåede at redde et hukommelseskort for mig, som var stået helt af. Han skildte det ad og formåede at hive stort set alle data ud og sparede mig for 2-3 dages ekstra arbejde.
Så jeg kan kun anbefale digitalsupport på det kraftigste. Jeg håber ALDRIG jeg får brug for dem igen, men det er dejligt at vide de er derude!
 
RED STAR
Robert Attermann
Esbjerg
26-1-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Copenhagen Danmark

100% data reddet 2 gange

I have had to call on digitalsupport twice and Allan has provided exemplary and successful service for both of my cases - 100% recovery of valuable data.
The second event was on the other side of the world. I shipped the disk back to Denmark rather than find a local service provider, because I was confident in a successful outcome in Allan's hands.
My highest recommendation cannot be high enough - 2 thumbs up!
 
Philip Lewis
8-1-2015

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aarhus Danmark

Defekt Harddisk

Firmaet er velkendt i visse teknisk support kredse og har et vældigt godt renome. Jeg har anbefalet firmaet til kunder mens jeg var supporter, og senere til venner og bekendte når de har haft brug for specialist hjælp. Tilbagemeldingerne har hvergang været begejstrede og positive - heldigt da data ikke altid kan reddes. Mit firma, www.isos.dk, vil derfor selvfølgelig bruge www.digitalsupport.dk til den slags opgaver eller henvise kunder direkte dertil.
 
J Andernsen
13-12-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aarhus Danmark

Defekt Harddisk

Jeg takker for en meget behagelig, professionel og hurtig dataredning. Jeg giver min varmeste anbefaling til Digitalsupport.
 
Sissel
1-12-2014

 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

99,9 % reddet fra harddisken

Smukt! (ironisk sagt. Står den følgende morgen med en ekstern harddisk, der ikke virker. Har brugt den så sendt som aften i forvejen. Jeg tager over til ComputerCity, hvor jeg har købt den i sin tid, og spørger om de kan gøre noget. Hjaaa, det kan de måske, men det vil koste 500 kr. bare at sende harddisken til ukendt (for mig) reperatør, og jeg skal forvendte yderligere et reperationsbeløb på 7000 kr. derefter. jeg siger nej tak og tager hjem og tjekker om, der skulle være en hjælp at hente på internettet og finder hurtigt frem til Allan med Digitalsupport. Snakker lidt frem og tilbage over telefonen og jeg har god følelse i maven at han er manden til jobbet. Harddisken bliver sendt af sted, og dagen efter får jeg besked på, at han kan redde stort set det hele. Jeg giver grønt lys til at han giver sig i kast med opgaven. Og når han snakkede om "stort set det hele", så lever han op til det. ca. 99,9 % reddet af harddisken. Lækkert! og så til næsten den halve pris end hvad ComputerCity skulle havde for den! Super! Og jeg er blevet klogere til en anden gang. Husl altid at havde back-up på dine ting!
Tak til Allan!
 
Josefine von Killinger
Roskilde
2-11-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Esbjerg Danmark

Dataredning fra Mac

Ahhhh ... for hevlede da også!!!
Den x-terne HD stod pludseli' en mor'n af - og lige med eet var ca. 1,2Tb og godt 360.00 filer utilgængelige (;-(( Så var gode dyr rådne - hva' sku' man gribe og gøre i?
Den vanlige Mac-supporter fik efter et par dage reddet filerne ud - meeen hele strukturen med mapper, undermapper, undermappes undermapper osv. ble' desværre inde i diskdyret - ØV og ÆV - filerne var sikrede, men ik' til at hitte hverken hoved eller hale i.    Heldigvis fik jeg kontakt til Allan, der indgød så meget gåpåmod, at bilen strax ble' startet og og diksken fragtet til Kolding. Allerede dagen efter kom dommen: et læsehoved var stået af, men samtidig havde Allan et foreslog til, hvor'n det hele ku' reddes. Det var sådan set kun et at gøre, acceptere forslaget og den reelt meget favorable pris.
Efter weekenden be' jeg ringet op, der var fuld adgang til både mappestruktur og fller, og tidshorisonten var nu allerede næste dag - JUBIII (;-))
Dagen efter gik turen endnu en gang til Kolding, og efter lige at ha' kigget et par mapper igennem, var det en både glad og lettet mand, som returnerede til hjemmet.
Efter et par dage fulgte Allan endda op, for lige at høre, alt var, og han da i øvrigt håbede, han aldrig så mig igen *S*
Tusinde tak til Allan for x-pedit x-pedition
(;-)) CBD 
 
Claus Brinch-Danielsen
18-10-2014
 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Vejen Danmark

Familie billeder reddet fra ekstern harddisk

Vi kontaktede Digitalsupport, da vi ikke kunne få vores eksterne harddisk til at virke. Alle billederne af ungerne lå på harddisken, så det var meget vigtigt for os, at få den til at virke igen.
Vi fandt Digitalsupport over nettet. Og da vi kun bor 20 km. fra virksomhenden, ville vi prøve her først. Vi afleverede harddisken til tjek og krydsede fingre. Allan vendte tilbage efter en dag og forklarede, at det var læse/skrive hovedet, der var knækket af og sad kilet fast på skiven. Den gode nyhed var, at det var muligt at redde en stor del - hvis ikke alt - data. Vi snakkede lidt om prisen og blev enige om, at han skulle redde alt det data, han kunne. Vi havde tjekket andre steder på nettet og kunne se, at Digitalsupports pris var meget fair. 
I dag sidder vi med alle billederne og er lykkelige for, at de kunne reddes. Digital har givet en super hurtig og god service. Vi kan derfor kun varmt anbefale dem til alle andre, der skulle komme i samme situation. For vores vedkommende, kommer det nok ikke til at ske igen, da vi tager backup på 3 forskellige medier fremover... Men skulle det ske, ved vi, hvor vi får den bedste behandling.
 
Marco
12-10-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Støvring Danmark

Redde billeder fra 10 års rejser, 1. skoledage, fødselsdage, juleaftener og meget mere

Vi havde mistet alle vores billeder fra 10 års rejser, 1. skoledage, fødselsdage, juleaftener og meget mere. Ikke til at bære. Vi havde først vores eksterne hartdisk hos et firma i Aalborg, som fortalte os at hardisken var ødelagt og der var ikke noget at gøre. Men efter at tårerne havde lagt sig blev vi enige om at det kunne ikke passe at nogen ikke kunne redde de data ud. Så vi gik i gang med at google nettet tyndt og fandt så til sidst Allan. Vi ringede og skrev lidt sammen og blev til sidst enige om at det troede han nok han kunne. Vi kørte fra Støvring til Kolding for ikke at tilføre mere skade end allerede sket. Prisen kan man synes om hvad man vil, men det faktum at det ikke kostede os noget såfremt den ikke kunne reddes - så kunne det jo ikke gå helt galt. Og vi var enige om på forhånd at prisen næsten ikke kunne være for høj. vi kunne ikke leve uden de billeder. Men Allan tryllede og vi fik 2 nye USB Harddiske med alle billeder på. Jeg havde en kollega i samme båd og hun havde sagt at fandt jeg nogen måtte hendes harddisk godt gå med. også den fik Allan styr på selvom de havde forsøgt sig andre steder uden held. Så her er en mand man kan regne med.
(når nu man ikke vil lave en sikkerhedskopi med mellemrum:)
 
Marianne Frank Mogensen
26-9-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Hørve Danmark

Dataredning til UG

Efter en del overvejelser og søgen efter en til at rede dataene ud af en defekt og næsten tavs HD blev valget Digitalsupport!
Ringede og fik en snak med Allan om problemet hvorefter han fik mulighed for at se hvad der evt. kunne gøres, fik hurtig
og klar tilbagemelding og en fair pris hvis alt gik som håbet?
Alt lykkedes til UG - så vil afgjort anbefale andre eller vende til bage hvis uheldet skulle være ude!
 
Leo Sarland
3-9-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Ballerup Danmark

Fik reddet al data fra en temmelig gammel og beskadiget harddisk

Venlig og effektiv. Fik reddet al data fra en temmelig gammel og beskadiget harddisk. Prisen var lidt høj, men overkommelig. Tidsangivelserne blev dog tit overskredet med over 50%.
 
Kenneth
28-8-2014
 
Digitalsupport siger: Tidsangivelsen blev overskredet pga. pakken kom retur da Kenneth havede skiftet adresse.
 

Rating:

4 out of 5


ANMELDELSE


København Danmark

Dataredning til fornuftig pris og med fremragende service

Vi vil uden betænkning bruge digitalsupport igen hvis behovet opstår. En kunde havde fået ødelagt begge diske i sit spejl på serveren og digitalsupport fik hentet alle data til en fornuftig pris og med fremragende service undervejs.
Kan klart anbefales.

Vi har tidligere brugt andre recovery-firmaer, både gode og dyre og knapt så gode og billige. Vores oplevelse af digitalsupport er at vi her får god service til en (mere) rimelig pris.
 
Arne Skov
Info Share
27-8-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Vildbjerg Danmark

Defekt Harddisk

Fra et til 100
service 100
behandling 100
Tid 100
Hvad mere kan siges.
 
Svend Jensen
17-6-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Vejle Danmark

Redde billeder af nyfødt søn

Jeg kunne ikke tilgå min HD.
Alle jeg kendte på mit arbejde havde givet op, så faldt jeg over Digital support - kørte forbi Allan. Vi aftalte det hale på telefon og mail.
Inden for få dage havde jeg mine data igen på en DVD. Billeder af min nyfødte søn og andre billeder. Tusind tak Allan for din professionelle support.
Jeg kan varmt anbefale Digitalsupport.
 
Peter Sørensen
14-5-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


København K. Danmark

Dataredning hurtigt og billigt!

Min harddisk var brud samen!
På dén lå mange års arbejde
Jeg skal lige købe en ny PCfor at skre mig at alt er rekonstrueret, men der virker sådan.
Den havde været hos én troldmand, der havde fået andre troldmænd til at se opå den, men ingen kunne få den i gang igen  - kun Allan.
Hurtigt og billigt! Det er altså ikke alle jyder, der får lov at åbne  min PC
 
Søren Jensen
8-4-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Altid superservice

Gennem flere år - altid superservice. Allan er i bisiddelse af en utrolig alsidig viden indenfor IT.
 
Lisbehs Køreskole/ HP Jensen
Kolding
1-4-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Holstebro Danmark

Data blev reddet og til en bedre pris end konkurrenterne

Jeg har kun postitive ting at sige om behandlingen fra Digitalsupport.
Mine data blevet reddet og til en bedre pris end konkurrenterne. 
 
René
30-3-2014

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Defekt RAID

Jeg har nu for anden gang, desværre, gjort brug af Allan og Digitalsupport !
Ikke desværre fordi det var Digitalsupport, men desværre, fordi det altid er
nederen at skulle risikere at miste data!
DET SKETE IKKE :-)
Jeg har begge gange fået en yderst kompetent behandling af en flink og fleksibel
Allan, som har sørget for at jeg fik mine dyrbare bits and bytes tilbage ! :-)
Jeg vil på det varmeste anbefale Digitalsupport som jeg klart selv vil benytte igen
hvis uheldet virkelig skulle være ude ! DET ER DET IKKE ! ! !  ;-)
 
Benny Petersen
Vanløse
22-12-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Viborg Danmark

Express dataredning - defekt harddisk

Sender de bedste og varmste tanker til Allan fra Digitalsupport !! Jul og nytår er reddet i det lille hjem :)
Behagelig, yderst kompetent, hurtig, klar til at hjælpe da nøden var størst og til en pris der var til at betale sig fra !! Sendte disken tirsdag, og fredag i samme uge lå der en DVD med de data der var savnet. Det fåes vist ikke bedre !!
Kan kun anbefale Allan og Digitalsupport, hvis uheldet er ude, og du har brug for hjælp til at redde data.
 
Thomas B. Madsen
20-12-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Alle data reddet fra en NAS - til en meget billig pris

Super behandling og service fra Allan. Alle data reddet fra en NAS - til en meget billig pris. SUPER
 
Frede Uhrskov
Holsted
19-12-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Farum Danmark

Redde noter fra skolen fra harddisk

Super kompetent behandling. Disken på datterens pc gik død, stor var bekymringen, da alle noter til skolen lå på disken. En hurtig mail til Allan, og fremsendelse af disken, og hurtig tilbagemelding, så var dagen reddet. En uge efter problemt var opstået, lå der en disk fra Allan, og alt var reddet. Kan kun anbefale Digitalsupport.
 
Henrik Tranevig
18-12-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Værløse Danmark

Fik reddet 3500 uerstattelige billeder.

Læg aldrig følsomme objekter alene på en ekstern harddisk!!
Flere års familiebilleder blev pludselig utilgængelige da vores eksterne harddisk forleden døde.
Tog kontakt til en københavnsk "Allan" og fik et chok da jeg modtog prisoverslag. 
Tænkte at det nok kunne klares billigere i provinsen og fandt Digitalsupport over nettet, fik afleveret harddisken og fik prisoverslag samme dag!
Lidt billigere end i København og Allan gik grønt lys til at gå i gang!
Et par dage senere modtog jeg en USB i posten med 3500 uerstattelige billeder.
God, venlig og kompetent hjælp som kun kan anbefales!
 
Aage Faurholt
20-11-2013

Rating:

4 out of 5


ANMELDELSE


Fredericia Danmark

Data genskabt med en god og hurtig service

vi må takke mange gange for den service vi har fået. allerede gennem telefonen blev der givet en kompitent diagnose der viste sig at være rigtig dataerne blev genskabt med en god og hurtig service
 
IT Koordinator
Kaj Hammer
Fredericia Maskinmesterskole
8-11-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Haderslev Danmark

Data redning fra server skade

Digitalsupport er en seriøs og kompetent virksomhed! Det samme kan uden tvivl siges om dens behagelige indehaver Allan, som med sin faglige indsigt hurtigt gav os den ønskede vished om at vi var i trygge hænder.
Vi havde en større serverskade, hvor de defekte diske blev sendt til Digitalsupport for recovery. Allan arbejdede målrettet og ihærdigt til opgaven var løst og vores diske udbedret.
Under sagens forløb, satte jeg stor pris på Allans løbende orientering, hans seriøse tilgang til opgaven og slutteligt - det professionelle resultat!
 
Rasmus Iversen IT Ansvarlig
VITA Danmark ApS
9-9-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Viborg Danmark

Server harddisk kunne ikke læses

Min harddisk i serveren kunne ikke længere læses, og efter at have forsøg forskellige software-løsninger til læsning af defekte drev fandt jeg heldigvis Digitalsupport på nettet.
Jeg kontaktede Allan, og han viste sig at være mand for at redde tusinder af timers arbejde - helt fantastisk.
Jeg blev løbende holdt informeret om fremskridtet i at redde data, og både mailkorrespondance såvel som forsendelse af lånedisk med mine reddede data gik hurtigt og uden forsinkelser.
Jeg vil anbefale Allan og DIgitalsupport til alle som sidder i en tilsvarende situation. Når man (som jeg) ikke har fået taget backup af data er det en fantastisk følelse at få at vide, at data alligevel kan reddes.
Jeg håber aldrig jeg får brug for hjlæpen igen, men skulle det ske, er det Digitalsupport jeg henvender mig til.
 
Ole Sprange
8-9-2013
 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Defekt Harddisk

Jeg venter stadig på svar for den HD jeg indsendte i februar 2010!!
 
19-8-2013 fra Digitalsupport: Hej Jakob Jørgensen kan du ikke kontakte mig pr. mail eller telefon med flere oplysninger, er den indsendt i dit navn ?
 
31-8-2013 fra Digitalsupport: Har stadig ikke hørt fra dig Jakob Jørgensen Confused

Rating:

1 out of 5


ANMELDELSE


Hou Danmark

Redde data fra tabt computer

Min harddisk var totalt ødelagt efter jeg havde tabt min computer. Jeg havde uden held forsøgt at få hjælp af andre computereksperter og frygtede alle mine data var tabt. HELDIGVIS lykkedes det Digitalsu.pport at redde det hele! Jeg er MEGET imponeret. Servicen har været helt i top! Jeg kender ikke til prisniveauet på markedet, men umiddelbart lyder det dyrt, men for mig har det været pengene værd :) Og processen har været hurtig...
 
Elsemarie Dam Justesen
29-7-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Herlev Danmark

Defekt NAS dataredning

Da min NAS (netværksdrev) uden varsel holdt op med at virke søgte jeg på nettet efter et firma der kunne redde de data der lå på den. Jeg fandt et internationalt anerkendt firma med base i Norge som med garanti kunne redde alle data og til en fast pris...en høj pris. Så fandt jeg Digitalsupport og faldt for den direkte, ærlige og åbne markedsføring. Digitalsupport lægger ikke skjul på at det koster at få reddet dine data, men omvendt er der heller ikke noget pres. Hvis du syntes det er for dyrt, får du bare din harddisk retur. No harm done.
Et opkald til Allan bekræftede mit førtehåndsindtryk og jeg følte mig fuldt ud overbevist om at han var den rette til opgaven.
Min NAS blev desværre ikke reddet, men alle data der lå på den gjorde. Og det var det vigtigste!
Gennem hele processen (ca 14 dage fra første kontakt) blev jeg holdt løbende orienteret om status og fik de reddede data (ALLE data) på en låne haddisk så vi kunne kopiere dem over på en anden harddisk.
Har man først besluttet sig for at betale for at få sine tabe data igen, så er Digitalsupport et særdeles attraktivt og billigt alternativ til de store internationale firmaer. 10 stjerner herfra!
 
Allan (nej, jeg valgte ham ikke pga navnet :-)
7-6-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Aalborg Danmark

Alle fotografier reddet fra harddisk

Da min harddisk pludselig, uden forvarsel, ikke ville mere, fik jeg anbefalet at tage kontakt til Allan fra Digitalsupport.
Det har jeg ikke fortrudt..  Jeg skulle en tur til Sjælland alligevel, så jeg pakkede disken ned, tog den med mig og kørte forbi Allan, der lovede at kigge på den og give mig en hurtig melding på skadens omfang, samt en fast pris på opgaven.
Allerede samme dag fik jeg en melding om at han kunne genskabe de tabte data og sende mig en låne disk og tre dage senere havde jeg alle mine fotografier tilbage. 
Jeg kan kun, på det varmeste, anbefale Allan/Digitalsupport til alle der måtte stå i en lignende situation.
PS. Det er ikke mange virksomheder der som en afsluttende bemærkning i mailen, skriver: "Jeg håber ikke du får brug for min assistance igen" ;-) Tak for hjælpen
 
Thomas Kjeldgaard
zenfoto.dk
24-5-2013
 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Ringkøbing Danmark

Død harddisk alle filer reddet

Jeg fremsendte en "død" harddisk til Digitalsupport, fik hurtig respons fra Allan Sørensen, der fik reddet samtlige filer på disken.
Der var hurtig ekspedition og tillige svar på efterfølgende spørgsmål.
Jeg er meget tilfreds med både resultat og den behandling jeg har fået.
 
Jens Erik Pedersen
Advokatanpartsselskabet Thorninger 
14-5-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Jægerspris Danmark

HD-crash alle data reddet

Fandt Digitalsupport på nettet og kontaktede Allan Sørensen på baggrund af de mange gode anmeldelser. Det fortrød jeg ikke.
Det er første gang, jeg i mine 30 år med PC'ere har haft et totalt HD-crash. Allan reddede alle mine data og ydede en super indsats i hele forløbet.
Det var ikke gratis, men absolut konkurrencedygtigt. Inden arbejdet påbegyndes får man en pris, og så kan man selv afgøre, om man bider til bolle eller ej. Jeg kan stærkt anbefale Digitalsupport og Allan Sørensen.
 
Jens Walther
3-5-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Lintrup Danmark

Fantastisk service Alle data reddet

Første gang, jeg har brug for en redningsmand og så er man så heldig at finde DigitalSupport og Allan. 
Fantastisk service, at man kan få vurderet prisen før man beslutter om det er besværet værd og at prisen så også holder er jo kun et plus.
Her er man ikke bare et nummer, men bliver mødt af et medmenneske med forståelse. Allan sætter derudover en ære i sit arbejde og følger problemet helt til dørs. 
Hvis jeg får problemer igen, så ved jeg, hvem jeg henvender mig til. 1000 tak for hjælpen. "genskab data fra ødelagt harddisk"
 
Christina Hansen
30-4-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Super god service

Super god service - lige fra foranalysen af den defekte disk - til aflevering af de reddede data.
Vil helt sikkert bruge www.digitalsupport.dk igen.
 
Niels K. Eriksen
Brande
22-3-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Recovery Partner

Allan har hjulpet mit firma www.mitsupport.dk adskillige gange og jeg har endnu at opleve en opgave som ikke kunne løses. 
Jeg har kun positive ting at sige om Digitalsupport og Allan som individ :)
 
Jakob Søndergård
mitsupport.dk
18-3-2013
 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Randers NV Danmark

Dataredning fra defekt harddisk

Hurtig, kvik, saglig, objektiv. Vender gerne tilbage en anden gang, hvis det skulle blive nødvendigt.
 
Jan Worm-Leonhard
1-3-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Sindal Danmark

Defekt harddisk

Jeg har brugt Allan 2 gange, og jeg er 100% tilfreds. Opgaverne er blevet løst, alle aftaler er blevet overholdt, og det er gået hurtigt. Hvis jeg får brug for hjælp igen, så ringer jeg til Allan.
 
Palle Knudsen
28-1-2013

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Defekt Harddisk

Det kan siges meget kort: Troværdig, kompetent og hurtig! Du vil helt sikker - ligesom vi gjorde - føle dig tryg ved at overlade dine data til Allan.
 
Brian Ebbesen
Syddanske Medier
28-11-2012
 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Skibby Danmark

Super god service og solid faglig ekspertise

Super god service og solid faglig ekspertise - det er, hvad man møder, når man stifter bekendtskab med Allan Sørensen Digitalsupport.
Stod pludselig med en utilgængelig mekanisk defekt harddisk med alle mine billeder og data på. Jeg tjekkede markedet for data recovery virksomheder og uden kendskab til nogen af dem, faldt valget heldigvis på Digitalsupport, som reddede alle mine data og få dage efter leverede dem på en lånedisk, nøjagtig som de var efterladt, før skaden opstod. Flot og professionelt arbejde!
Når Digitalsupport samtidig byder på meget konkurrencedygtige priser og særdeles fine betingelser (gratis analyse og fast tilbud på gendannelse efter devisen ”No Cure – No Pay”) - så kan det vist ikke gøres bedre.
Bekendtskabet med Allan Sørensen Digitalsupport har således været en helt igennem positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre.
 
Jan A. Petersen
24-11-2012

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Herning Danmark

Defekt harddisk alt reddet

Hej Allan, 
Du skal klart have de varmeste anbefalinger. Jeg fik en pris vurdering inden du gik i gang og du fortalte mig om dine procedürer for at redde dataene. Det var et defekt læsehoved og ikke noget problem for dig. 
Du har super godt styr på det og er meget informativ. Jeg følte mig godt og tryk taget igennem hele processen.
Du fik reddet alt indholdet og det var bare super :-)
 
Jesper
9-11-2012

 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Defekt NAS

Har en NAS med to diske i RAID2 konfiguration - hvilket betyder alle date er sikret på to uafhængige diske; MEN når styresoftwaren i selve NAS'en knalder det hele op, så er det svært!
To andre "reparatører" prøvede; men måtte give op! DigitalSupport redede derimod alle mine 50.000+ billeder og 200.000+ andre filer - med komplet filstruktur :-)
Reparationen var godt nok dyr - set med en privatpersons øjne - men alle pengene værd!
Fuld anbefaling herfra; men spørg først på pris, så du kan vurdere om dine data er vigtige nok.
 
Søren Hesseldahl
Bredsten
6-11-2012

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Rødovre Danmark

Defekt USB stick

Helt fantastisk god support ved et ødelagt USB stick! Virkelig god service! Jeg vil helt sikkert kontakte Allan igen hvis jeg skal have hjælp! Virkelig en god oplevelse og kan kun anbefales! :-)
 
Sara
11-10-2012
 

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Defekt harddisk fantastisk support

Fantastisk support ved ødelagt harddisk. Alle data kunne ikke genskabes, men det blev forsøgt flere gange.
Jeg kan helt sikkert anbefale at kontakte Digitalsupport før du skrotter din harddisk.
 
Jan
8-10-2012

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Hillerød Danmark

Min harddisk var ødelagt pga. overspænding/kortslutning.

Min harddisk var ødelagt pga. overspænding/kortslutning.
Allan reddede alle mine filer, service var hurtigt og han var altid sød til at svare på emails med det samme.
Kan anbefales!
 
Maija
5-10-2012

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Kolding Danmark

Død Harddisk alle data reddet

Allan fra Digitalsupport har virkelig sparet mig for en masse arbejde.
Min harddisk brød fuldstændig ned, og af IT-supporten på min arbejdsplads fik jeg har vide at mine data ikke var til at redde.
Allan fortalte mig at han ville undersøge om det var muligt at redder nogle af stumperne. Til min store glæde lykkedes det Allan at redde hele mine harddisk med et halvt års arbejde, private billeder, film, noter og an masse andet.
Fra nu af laver jeg daglige back-ups og håber aldrig jeg får brug for Digitalsupports hjælp igen :-) Dog er i de første jeg ringer til, hvis uheldet skulle være ude.
 
Tue Avbæk Larsen
5-10-2012

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Danmark

Fysisk defekt harddisk

Jeg var den uheldige indehaver af en harddisk med ødelagt skrivehoved, og googlede mig herefter frem til flere firmaer, som tilbød at hjælpe mig.
Jeg var skeptisk ved at overlade mine (for mig) dyrbare data og billeder til en fremmed, men Anders gav mig konkrete referencer (navne og telefonnumre) så jeg kunne få den tvivl manet til jorden.
Efterfølgende blev al tvivl gjort til skamme, da alle mine data kom "sikkert" hjem igen. Under hele forløbet blev jeg informeret om status på processen, og prisen vurderede jeg til at være fair.
Jeg har nu fået indarbejdet en god metode til at sikre mine data, men skulle det uheldige ske, at jeg ville få brug for hjælp igen, vil Digitalsupport være det naturlige valg !
 
Jacob Sørensen
5-10-2012

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Kolding Danmark

Død harddisk

Jeg havde en harddisk som brød total ned så jeg ikke kunne komme i kontakt med den, trode jeg havde mistet private foto, en masse musik til keybord og andre private ting, men Allan Sørensen Digitalsuport genskabte det hele, så jeg er meget taknemlig.
 
Birger Jensen
Kolding
4-10-2012

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Kirke Såby Danmark

Defekt harddisk

Jeg havde mine indre bange anelser ved at vælge en "mindre spiller" på markedet, da jeg skulle havde reddet mine data på min bærbare pc, hvor jeg havde "mistet" alle mine private og erhvervsrelaterede data. Disse bange anelser blev i den grad gjort til skamme, da Digital Support i den grad løste opgaven på ypperste vis ! Jeg blev vejledt og informeret under hele processen og da jeg så samtidig også sparede en hel del penge contra de større firmaer i branchen, så kan jeg kun anbefale Digital Support på det varmeste til alle andre. Endnu en gang 1000 tak for hjælpen med at redde mine vitale data, som jeg troede var helt tabt !

Thomas B. Grevsen
4-11-2012

Rating:

5 out of 5


ANMELDELSE


Næstved Danmark

Tabt bærbar computer

Vi havde en bærbar som blev tabt, og harddisken gik i stykker. Fandt heldigvis Digitalsupport på nettet. super hurtig response, og virkelig god service, uden nogle problemer. Regningen blev noget billigere end regnet ved sådanne opgaver.

Martin Christiansen
Næstved Torsdag
 4. oktober 2012

Rating:

5 out of 5


Kontakt

Digitalsupport

Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding
Telefon: 2373 2616
Hverdage fra 8:00 til 17:00

Express service

Express opgaver undersøges gratis

24/7 Døgnservice tilbydes - SMS til 2373 2616

Så bliver du straks kontaktet

Registrering

Indsend eller indlever din opgave.
Gratis analyse - du modtager et uforpligtende tilbud samme dag.
Registrer din opgave her