Skip to main content

Bliv data recovery partner - sign up i dag

Tilbyd dine kunder professionel data recovery, udført i Danmark til faste lave priser som dine kunder har råd til. Partner netværket tæller mere end +200 virksomheder der benytter Digitalsupport til dataredning. I partner programmet kan du tilbyde dine kunder professionel dataredning - din kunde får en fast pris, der sendes altid en fil liste til godkendelse, kan resultatet ikke godkendes så betales der ikke.
 
Gratis analyse og garanti for din kunde ikke skal betale hvis data ikke kan reddes. Tilbyd data gendannelse fra harddisk, SSD, NAS, RAID og flash hukommelse.
 
Faste lave priser, din kunde ved hvad dataredning kommer til at koste.
Lyder det at outsource dataredning som noget for dig? Så tilmeld dig som data recovery partner i dag. At være data recovery partner Koster ikke noget, der er ingen kontrakt, ingen binding eller opsigelse - send din første dataredning allerede i dag.
Faste lave priser på dataredning uanset om det er skade på disk, NAS, RAID eller server. Få reddet vigtige dokumenter og filer fra disk fejl.  
  • Faste lave priser på dataredning.
  • Tilbyd at redde vigtige dokumenter og filer fra disk fejl.
  • Kan din kunde ikke godkende resultatet, betales der ikke.
  • Tilbyd dataredning til tre ekspeditionstider og priser.
  • Få gratis vejledning og tips til dataredning, dataredning fra computere reparere eller NAS recovery I selv udfører.

Du er velkommen, uanset om du har en data recovery opgave om ugen eller en om året. Udfyld formularen og bliv partner i dag.

Bliv data recovery partner

Hvad er fordelene ved at outsource dataredning?

Når det kommer til dataredning og data recovery, kan det være en udfordrende opgave for it professionelle og computer værksteder at håndtere opgaverne selv.

Outsourcing af dataredning er en fordelagtig løsning, I trækker på ekspertise og erfaring fra mange år og I får adgang til en ekspertviden med mangeårig erfaring, der har specialiseret sig i data recovery. Digitalsupport er i stand til at håndtere enhver form for datareparation og -gendannelse, uanset hvor kompleks eller udfordrende opgaven måtte være.

Fokus på kernekompetencer: Ved at outsource dataredning kan I frigøre tid og ressourcer, som I kan bruge på at fokusere på jeres kernekompetencer og kunder, samtidig med at du sikrer dine kunder de bedste mulighder for at få reddet vigtige data.

Tilmeld virksomhed som data recovery partner

Sign up i dag - så er du klar. Yderligere informationer fremsendes pr. e-mail efter registrering.


No Cure No Pay datarecovery