Dataredning privat & erhverv

Digitalsupport - har i 14 års reddet data for private, virksomheder og 200 partnere. Professionel data redning i Danmark til faste lave priser 

Gratis vejledning ring 2373 2616 nu

Redder data fra næsten alt

Harddisk typer SATA - USB - IDE -SAS
SSD diske - NAS servere
RAID rekonstruktion 
USB stik og Memorykort
Data recovery fra alle styresystemer

Få reddet dine data her

Send til gratis analyse her
Beregn din pris her
Brug for hjælp så ring 23732616
Send en mail: as@digitalsupport.dk
SMS 24/7 til 2373 2616

Express clean room recovery

 

Data recovery og datagendannelse udføres af Digitalsupport i Kolding

Start din Dataredning her
Beregn pris for dataredning
Sådan gør du trin for trin
Kontakt Digitalsupport
Gode råd ved defekt harddisk
Læs vores anmeldelser

RAID Recovery & Datarekonstruktionds ncnp

Digitalsupport udfører recovery fra alle typer af RAID enheder og konfigurationer. Den bedste datarekonstruktion til konkurrence dygtig pris uanset om RAID sættet består af 2, 5 eller 20 diske. Alle konfigurationer uanset om der er tale om RAID 0 (stripe) RAID 1 (spejl), JBOD, RAID 5, RAID 5E, RAID 5EE, RAID 6. Også alle kombinationer af overstående RAID levels så som: RAID 10, RAID 50, RAID 60, RAID 51 osv.
Med den nyeste viden og branchens bedste værktøjer redder Digitalsupport også data fra meget skadede RAID sæt.
RAID systemer benyttes ofte som storage, da de betragtes som mindre sårbare. Systemerne kan designes til fortsat at fungere selvom en eller flere harddiske fejler. Nogle systemer understøtter "hot swap" så en defekt disk kan udskiftes imens systemet kører. Et RAID setup fejler typisk når en eller flere diske fejler. Når RAID systemets fejl disk tolerance overskrides bryder RAID systemet sammen data er ikke mere tilgængelige.
Digitalsupport redder data fra alle operativsystemer og RAID systemer uanset om der er tale om NAS, SAN eller server. Om det er ERP, databaser, mail eller brugerdata der er forsvundet så er der stadig muligheder for dataredning.
RAID enheder og systemer typisk er unik konfigureret, kræver det en stor viden om forskellige producenters metadata strukturer. Et RAID setup består typisk af harddiske eller SSD diske. De mest almindelige filsystemer der anvendes i RAID systemer er NTSF, ReSF, ZFS, XSF, EXT2, EXT3, EXT4, ReiserFS, UFS og UFS2. I tilfælde hvor et RAID lagrer data for virtuelle servere og computere benyttes et unikt system til målrettet at sikre VM maskiner først eller andre tids kritiske data ekstremt hurtig.
I gennem de sidste 12 år viser statistikken at mere end 95% af de RAID der fejler skyldes disk fejl på en eller flere diske. Derfor er det vigtigt at diskene håndteres og repareres korrekt. ISO 5 cleanroom faciliteter, speciel hardware og software er en nødvendighed for ikke at risikere vigtige data går tabt. Processen et RAID gennemgår hos Digitalsupport er tilrettet for sikkert at redde kritiske data. Diske tilhørende et RAID må ikke tilsluttes til en computer, når et styresystem ikke kan genkende filsystemet på disken så initialiseres disken og det kan skade de data som ønskes reddet og vil gøre recovery opgaven dyere.
 
Når uheldet er ude og et RAID setup ikke længere fungerer, har jeg opbygget den fornødne viden og erfaring til sikkert at kunne rekonstruere data.
Uanset om fejlen skyldes disk, controller eller konfiguration vil en undersøgelse afsløre hvilke data det er mulig at rekonstruere og til hvilken pris.
Er der tale om en ekspres opgave så ring eller skriv for at booke en aftale - 24/7 service tilbydes.
 
Årsagen til at et RAID fejler skyldes typisk:
 • Disk fejl
 • BAD sectors
 • Head Crash
 • Fejl i RAID konfigurationen
 • Fejl i strømforsyning
 • Fejl i RAID controller
Når et RAID er brudt samme så følg disse råd:
Undgå at udtage harddiske hvis en eller flere enheder er med fejl. Det kan destruere alle data.
Undgå at tilslutte harddiskene til en computer, filsystemet fra en RAID systemet kan ikke genkendes af Windows eller OSX og styresystemet risikerer at ødelægge data på disken.
Undgå at genopbygge filsystemet med defekte diske monteret, det vil ikke lykkes og data vil blive slettet for altid.
 

Digitalsupport udfører dataredning, recovery og rekonstruktion af alle typer RAID

Ring 2373 2616 for råd og vejledning om din RAID case.

Digitalsupport har en høj succesrate ved dataredning fra RAID systemer fra følgende producenter: Active Storage, Adaptec, Microsemi, Apple, Avid, Buffalo, Ciprico, Drobo, Dell, D-Link, EMC, Gateway, G-Technology, HP, HighPoint, IBM, LaCie, LSI, MegaRAID, Avago Technologies, MicroNet, Overland, OWC, Promise Technology, QNAP, Rocstor, Quantum, Hitachi Data Systems, Thecus, Asustor.
 
 
Raid0 Recovery Dataredning
Raid1 Recovery Dataredning
Raid5 Recovery Dataredning

Digitalsupport
Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding

Telefon: 2373 2616
Alle hverdage fra 8:00 til 16:00

Data recovery og dataredning

 • Professionel data recovery
 • Gratis express analyse for alle
 • No cure - No pay garanti
 • Vælg mellem 3 forskellige ekspeditionstider
 • 24/7 express service tilbydes

Start din dataredning her

 • Step 1 - Registrer din opgave
 • Step 2 - Send eller indlever til  Gratis analyse
 • Step 3 -  Modtag tilbud på dataredning samme dag
start din data recovery her
No Internet Connection