Dataredning - Data recovery prisliste SSD disk - No cure - No Pay - Gratis express analyse

Det tillægges ikke nogen gebyrer eller afgifter. Ingen SSD dataredning påbegyndes før din SSD disk er undersøgt og du har godkendt det tilbud der fremsendes pr. e-mail. Når data skal sendes retur, er der i de fleste dataredninger brug for en ny eller anden disk til at returnere data på. Har du selv en tom disk til formålet, benyttes den. Har du ikke selv en tom disk til formålet, tilbydes du en ny, aktuelle priser og størrelser kan ses her: Køb ny harddisk eller USB stik til returnering af data efter dataredning Ved data mængder under 20 GB kan data også returneres via download med WeTransfer, selvfølgelig beskyttet med adgangskode.

SSD dataredning slow

SLOW10 hverdage
 • SSD recovery - dataredning
  SATA - m2 - NVMe - PCIe +
  PC - Mac - Server

  4.900 kr.

  3.920 kr. ekskl. moms

  Dataredning fra en SSD disk

SSD dataredning slow

NORMAL5 hverdage
 • SSD recovery - dataredning
  SATA - m2 - NVMe - PCIe +
  PC - Mac - Server

  6.700 kr.

  5.360 kr. ekskl. moms

  Dataredning fra en SSD disk

SSD dataredning slow

EXPRESS24/7 til data er sikret
 • SSD recovery - dataredning
  SATA - m2 - NVMe - PCIe +
  PC - Mac - Server

  9.900 kr.

  7.920 kr. ekskl. moms

  Dataredning fra en SSD disk

Hyppige SSD disk fejl

SSD disken detekteres ikke mere = Defekt eller langsom NAND hukommelse.

Computeren kan ikke starte = Defekt eller langsom NAND.

Kan godt "se" filer men ikke kopiere dem = Bit errors i NAND hukommelsen.

Fejlagtigt formateret = Da SSD diske understøtter TRIM kan data ikke reddes efter en formatering.

Installeret styresystem og nu mangler alle dokumenter = Da SSD diske understøtter TRIM kan data ikke reddes efter en formatering.

Priserne er vejledende og for de hyppigst forekommende fejl. Vi aftaler altid en fast pris på skrift, inden en dataredning påbegyndes, express analyse og tilbud er altid gratis.

For SSD diske der har været åbnet, forsøgt åbnet eller på anden vis manipuleret, kan prisen for dataredning blive dyrere.

Når det skal gå hurtigt

Hvis du vælger Express SSD recovery, arbejdes der 24/7 indtil data er sikret. Også aften, weekend og helligdage. Typisk kan data være klar i løbet af 24 til 48 timer.

No Cure No Pay - Kan data ikke reddes koster det ikke noget

Hvis du accepterer et tilbud og dataredning viser sig ikke at være muligt, betales der ikke. Hvis ikke alt kan reddes, fremsendes der filliste til godkendelse - kan resultatet ikke godkendes så betales der ikke for dataredning.

Hvilken pris passer til min opgave ?

Er du i tvivl om hvilken kategori din SSD disk passer i kan du evt. læse denne vejledning for at finde ud af hvad der er galt med din disk. Når din opgave er modtaget og resultatet fra den gratis express analyse er klar, fremsendes der tilbud med 3 priser afhængigt af hvor hurtigt data skal reddes. Vælger du "Express" arbejdes der 24/7 til data er sikret. Ved "Normal" tager det 5 hverdage og ved "Slow" går der typisk 10 hverdage før SSD data er reddet. Prisen for SSD dataredning er den samme, uanset om der er tale om SATA, SAS, IDE, PCIe eller NVMe.

pris data recovery og dataredning fra SSD