Skip to main content


SSD dataredning - pris på data recovery  og datagendannelse fra SSD diske

Alle dataredninger fra SSD diske begynder med gratis analyse. Når en SSD disk ikke mere registreres eller genkendes af computeren, så er der stadig muligheder for at data kan reddes. SSD dataredning og recovery ,påbegyndes først efter din SSD disk er undersøgt og du har godkendt det tilbud der fremsendes pr. e-mail. Når filerne skal returneres tilbydes du et nyt USB stik eller ny USB3 harddisk. Har du allerede har et tom lagringsmedie til formålet, så kan det blot medleveres. Priser og størrelser på nye returmedier kan ses her: Ny harddisk eller USB stik. Ved mindre data størrelser, typisk op til 20 GB, er det muligt at levere data som download med WeTransfer. 

SSD dataredning slow
Ekspeditionstid 10 hverdage

SATA - M.2 - NVMe - PCIe

SSD Basic dataredning
2.300 kr. inklusiv moms
1.840 kr. ekskl. moms
SSD Avanceret dataredning
4.900 kr. inklusiv moms
3.920 kr. ekskl. moms
SSD dataredning Normal
Ekspeditionstid 5 hverdage

SATA - M.2 - NVMe - PCIe

SSD Basic dataredning
2.900 kr. inklusiv moms
2.320 kr. ekskl. moms
SSD Avanceret dataredning
6.700 kr. inklusiv moms
5.360 kr. ekskl. moms
SSD dataredning Express
Ekspeditionstid 24 - 48 timer

SATA - M.2 - NVMe - PCIe

SSD Basic dataredning
3.500 kr. inklusiv moms
2.800 kr. ekskl. moms
SSD Avanceret dataredning
9.900 kr. inklusiv moms
7.920 kr. ekskl. moms

Ovenståeden liste indkluderer ikke håndtering af krypterede data eller virtuelle miljøer. Her oplyses en fast pris efter den gratis analyse.

Basis eller avanceret SSD dataredning ?

SSD basic dataredning er måske en mulighed hvis SSD disken genkendes med korrekt model og lagerkapacitet. I nogle tilfælde er reparation også en mulighed.

SSD Avanceret dataredning typisk nødvendigt når SSD disken ikke genkendes, viser forkert model, ingen eller forkert SSD lagerkapacitet.

Hyppige SSD disk fejl

SSD disken detekteres ikke mere = Defekt eller langsom NAND hukommelse.

Computeren kan ikke starte = Defekt eller langsom NAND.

Kan godt "se" filer men ikke kopiere dem = Bit errors i NAND hukommelsen.

Fejlagtigt formateret = På grund af at SSD diske understøtter TRIM kan data ikke reddes efter en formatering.

Installeret styresystem og nu mangler alle dokumenter = Fra SSD diske der understøtter TRIM kan data ikke reddes efter en formatering.

SSD datarednings priserne er gælder for de hyppigst forekommende SSD disk fejl. Vi aftaler altid en fast pris på skrift, inden en dataredning påbegyndes, express analyse og tilbud er altid gratis.

For SSD diske der har været åbnet, forsøgt åbnet eller på anden vis manipuleret, kan prisen for dataredning blive dyrere.

Når det skal gå hurtigt

Hvis du vælger at få udført en SSD data gendannelse som express, påbegyndes opgaven omgående - der arbejdes indtil data er sikret. Uanset om det er weekend eller aften. Ved express datagendannelse tager det typisk mellem 24 og 48 timer før data kan være klar.

Kan data reddes fra en defekt SSD disk ?

SSD diskene bliver bedre og bedre, men det betyder ikke at de holder evigt. Mange forventer at SSD diske ikke går i stykker da de ikke har nogen mekaniske dele, men de fleste SSD diske vil med tiden fejle. Hyppigste årsag til SSD diske stopper med at virke skyldes slitage. Hver gang der gemmes data på en SSD slider det på NAND flash memory chips der udgør hukommelsen, på et tidspunkt kan memory celler ikke mere læses. Typisk er faresignalerne før et SSD nedbrud, at computeren ”fryser” periodisk eller kører meget langsom. Til sidst kan computeren ikke mere starte og SSD disken detekteres ikke mere.

No Cure No Pay - Kan data ikke reddes koster det ikke noget

Hvis det viser sig at data ikke kan reddes, betales der ikke. Der fremsendes altid en filliste til godkendelse. Kan resultatet ikke godkendes så betales der ikke for dataredning.

Du vælger selv prisen for din SSD data recovery

Du kan læse mere om hvad der kan gå galt med en SSD disk der ikke virker her: Mere om SSD recovery og dataredning. Når din SSD er modtaget og undersøgt modtager du tilbud hvor du kan vælge mellem de 3 priser fra overstående prisliste. Du kan så selv vælge hvor hurtigt det skal gå. Du tilbydes også "Express" dataredning hvor der arbejdes 24/7 indtil data er reddet. Ved "Normal" er data klar efter 5 hverdage og ved "Slow" (billigste pris) går der 10 hverdage. Prisen for er den samme, uanset om der er tale om SATA, SAS, IDE, PCIe eller NVMe SSD.

SSD diske kan også benyttes i stedet for en HDD i en NAS eller i et RAID som lynhurtig cache eller Thin provisioning.

pris data recovery og dataredning fra SSD
SSD disk solid state disk data recovery