Priser på dataredning og gendannelse fra SSD diske.

Alle dataredninger fra SSD diske begynder med gratis analyse. Når en SSD ikke mere registreres eller genkendes af computeren, så er der stadig muligheder for at data kan reddes. SSD dataredning påbegyndes først efter din SSD disk er undersøgt og du har godkendt det tilbud der fremsendes pr. e-mail. Når filerne skal returneres tilbydes du et nyt USB stik eller ny USB3 harddisk. Har du allerede har en tom harddisk eller et USB stik til formålet, så kan den blot medleveres. Priser og størrelser på returmerier kan ses her: Ny harddisk eller USB stik. Ved små data mængder, typisk under 20 GB, er det muligt at levere data som download med WeTransfer. 

SSD dataredning slow
Ekspeditionstid 10 hverdage
SSD recovery - dataredning SATA - m2 - NVMe - PCIe - PC - Mac
4.900 kr.
3.920 kr. ekskl. moms
SSD dataredning Normal
Ekspeditionstid 5 hverdage
SSD recovery - dataredning SATA - m2 - NVMe - PCIe - PC - Mac
6.700 kr.
5.360 kr. ekskl. moms
SSD dataredning Express
Ekspeditionstid 24/7
SSD recovery - dataredning SATA - m2 - NVMe - PCIe - PC - Mac
9.900 kr.
7.920 kr. ekskl. moms

Hyppige SSD disk fejl

SSD disken detekteres ikke mere = Defekt eller langsom NAND hukommelse.

Computeren kan ikke starte = Defekt eller langsom NAND.

Kan godt "se" filer men ikke kopiere dem = Bit errors i NAND hukommelsen.

Fejlagtigt formateret = Da SSD diske understøtter TRIM kan data ikke reddes efter en formatering.

Installeret styresystem og nu mangler alle dokumenter = Da SSD diske understøtter TRIM kan data ikke reddes efter en formatering.

Priserne er vejledende og for de hyppigst forekommende fejl. Vi aftaler altid en fast pris på skrift, inden en dataredning påbegyndes, express analyse og tilbud er altid gratis.

For SSD diske der har været åbnet, forsøgt åbnet eller på anden vis manipuleret, kan prisen for dataredning blive dyrere.

Når det skal gå hurtigt

Hvis du vælger at få udført en SSD data gendannelse som express, påbegyndes opgaven omgående - der arbejdes indtil data er sikret. Uanset om det er weekend eller aften. Ved express servise tager det typisk mellem 24 og 48 timer før data kan være klar.

No Cure No Pay - Kan data ikke reddes koster det ikke noget

Hvis det viser sig at data ikke kan reddes, betales der ikke. Der fremsendes altid en filliste til godkendelse. Kan resultatet ikke godkendes så betales der ikke for dataredning.

Hvilken pris passer til min opgave ?

Du kan læse mere om hvad der kan gå galt med en SSD disk der ikke virker her: SSD recovery og dataredning. Når din SSD er modtaget og undersøgt modtager du tilbud hvor du kan vælge mellem de 3 priser fra overstående prisliste. Du kan så selv vælge hvor hurtigt det skal gå. Du tilbydes også "Express" dataredning hvor der arbejdes 24/7 indtil data er reddet. Ved "Normal" er data klar efter 5 hverdage og ved "Slow" (billigste pris) går der 10 hverdage. Prisen for er den samme, uanset om der er tale om SATA, SAS, IDE, PCIe eller NVMe SSD.

pris data recovery og dataredning fra SSD