Dataredning - Data recovery prisliste NAS - No cure - No Pay - Gratis express analyse

Der tillægges ikke yderligere afgifter eller gebyrer. Ingen NAS data recovery påbegyndes før harddiske er undersøgt og du har godkendt det tilbud der fremsendes pr. e-mail. Når data skal sendes retur, er der i de fleste NAS dataredninger brug for en ny harddisk til at returnere data på. Har du selv en tom disk til formålet så benyttes den. Har du ikke selv en disk til formålet, tilbydes du en ny USB harddisk, aktuelle priser og størrelser kan ses her: Ny harddisk eller USB stik til returnering af data efter dataredning. Ved data mængder under 20 GB kan data evt. returneres som download med WeTransfer, beskyttet med adgangskode.

NAS dataredning slow
Ekspeditionstid 10 hverdage
NAS rekonstruktion
550 kr. pr. disk + 120 kr. pr. TB disk
440 kr. pr. disk + 100 kr. pr. TB disk ekskl. moms
NAS dataredning Normal
Ekspeditionstid 5 hverdage
NAS rekonstruktion
750 kr. pr. disk + 120 kr. pr. TB disk
600 kr. pr. disk + 100 kr. pr. TB disk ekskl. moms
NAS dataredning Express
Ekspeditionstid 24/7
NAS rekonstruktion
1.150 kr. pr. disk + 120 kr. pr. TB disk
920 kr. pr. disk + 100 kr. pr. TB disk ekskl. moms

Hyppige NAS fejl

Harddisk fejl - en eller flere diske er stoppet med at fungere.

Ret ofte er underretning om diskfejl ikke opsat korrekt, så modtages der ikke oplysninger fra NAS om disk nedbrud.

Prisen for NAS rekonstruktion afhænger rigtig meget af hvad der er gået galt.

Overstående priser dækker for data recovery og rekonstruktion af NAS konfigureret som RAID og filsystem fra harddiske uden fejl.

Hvis en eller flere harddiske er defekte skal der tillægges pris for dataredning fra den eller de defekte diske det er nødvendigt at redde, før en rekonstruktion af NAS.

Priseksempel for RAID5 bestående af 3 stk. 2 TB diske - 2 disk har fysiske skade. For at rekonstruere data skal en defekt disk repareres og udlæses. Det vil koste 6.720 kr. inklusiv moms / 5.376 kr. eksklusiv moms ved en ekspeditions tid på 10 hverdage.

Mange NAS systemer er sat op til at køre som RAID1 (spejl) i disse single disk systemer er det kun nødvendigt med den ene disk for at redde data. Uanset om der er tale om dataredning fra SATA, PATA, SAS eller SCSI koster NAS rekonstruktion det samme.

No Cure No Pay - Kan data ikke reddes koster det ikke noget

Hvis du accepterer et tilbud og dataredning viser sig ikke at være muligt, betales der ikke. Hvis ikke alt kan reddes, fremsendes der filliste til godkendelse - kan resultatet ikke godkendes så betales der ikke for dataredning.

Hvad kommer det til at koste?

Ring, skriv eller benyt denne formular for at få beregnet pris på dataredning fra NAS systemer. Overstående prisliste gælder for 2021.

Når det skal gå hurtigt

Hvis du vælger Express NAS dataredning, arbejdes der 24/7 indtil data er sikret også aften, weekend og helligdage. Typisk kan data være klar i løbet af 24 til 48 timer.

pris data recovery og dataredning fra nas