Skip to main content


RAID data recovery prisliste.

At beregne hvad det koster at redde data fra et RAID, kræver typisk at alle diske undersøges grundigt. Typsik kan et prisnivou for dataredning findes inden analyse. Kontakt Digitalsupport for at få et estimat inden den gratis analyse. Nås diskene fra et RAID er undersøgt, fremsendes der skriftligt tilbud med en fast pris.

RAID dataredning slow
Ekspeditionstid 10 hverdage
RAID rekonstruktion
550 kr. pr. disk + 125 kr. pr. TB disk
440 kr. pr. disk + 100 kr. pr. TB disk ekskl. moms
RAID dataredning Normal
Ekspeditionstid 5 hverdage
RAID rekonstruktion
750 kr. pr. disk + 125 kr. pr. TB disk
600 kr. pr. disk + 100 kr. pr. TB disk ekskl. moms
RAID dataredning Express
Ekspeditionstid 24/7
RAID rekonstruktion
1.150 kr. pr. disk + 125 kr. pr. TB disk
920 kr. pr. disk + 100 kr. pr. TB disk ekskl. moms

Hyppige årsager til RAID fejl

Den hyppigste årsag til er RAID bryder sammen er harddisk fejl. Typisk går en eller flere harddiske i stykker med kort interval. Et rebuild efter disknedbrud kan også stresse de øvrige diske være årsag.

Ret ofte er underretning om diskfejl ikke opsat korrekt, så beskeden om disk i RAID der fejler når aldrig frem.

Datarednings prisen afhænger af mange faktorer

Priserne i skemaet, priser viser hvad det koster at lave en rekonstruktion af et RAID og filsystem fra harddiske uden fejl.

Hvis en eller flere harddiske er brudt sammen skal der tillægges pris for dataredning fra den eller de defekte diske. Opsætningen af det aktuelle RAID har stor indfydelst på om det er nødvendigt at reparare en harddisk eller flere, for at datarekonstruktion er  muligt.

Priseksempel for RAID 0 - 2 stk. 2 TB SATA diske - en harddisk har bad sectors, men kan læses med PC3000 specialudstyr. For at rekonstruere data klones den defekte harddisk. Efterfølgende rekonstrueres RAID 0 og data kopieres ud. Denne dataredning koster 3.900 kr. inklusiv moms / 3.120 kr. eksklusiv moms ved den billigste ekspeditionstid på 10 hverdage.

Priseksempel for RAID 0 bestående af 2 stk. 2 TB SATA diske - en disk har fysiske skade. For at rekonstruere data skal en defekt harddisk repareres og udlæses. Efterfølgende kan RAID 0 rekonstrueres og data kopieres ud. Det vil koste 6.500 kr. inklusiv moms / 5.200 kr. eksklusiv moms ved en ekspeditions tid på 10 hverdage.

Nogle RAID konfigurationer fra servere er sat op til at køre som RAID1 (spejl) i disse single disk systemer er det kun nødvendigt med den ene disk for at redde data. Uanset om der er tale om dataredning fra SATA, PATA, SAS eller SCSI koster RAID rekonstruktion det samme.

Ingen data - ingen regning - Kan data fra et RAID ikke reddes koster det ikke noget

Opstår der en situation hvor dataredning fra RAID viser sig ikke at være muligt, så betales der ikke. Der fremsendes altid en fil liste til godkendelse. Kan resultatet ikke godkendes, så betales der ikke.

Hvad kommer det til at koste?

Ring eller skriv, så finder vi ud af hvad det koster i lige netop din sag. For at oplyse en pris er det typisk nødvendigt at kende RAID typen, antal af harddisk og deres størrelser. En fast pris oplyses altid først når harddiskene fra RAID er undersøgt. Den ovenstående prisliste er en vejledning. Benyt eventuelt denne formular for at få beregnet pris.

Når det skal gå hurtigt

Der tilbydes 24/7 service - hvis der er behov for data i en fart. Så arbejdes der 24/7 indtil data er sikret, også aften, weekend og helligdage. Ved express RAID dataredning kan data typisk være klar i løbet af 48 timer. Den præcise ekspeditionstid aftales når diskene fra et RAID er undersøgt.

pris data recovery og dataredning fra raid