Dataredning - privat og erhverv

Digitalsupport - har i 13 års reddet data for private, erhverv og mere end 170 partnere.
Gratis vejledning ring 2373 2616
Professionel data redning til den rigtige pris. Recovery fra harddiske, SSD, SAN, NAS ,RAID, Windows, Apple og Linux. 

Redder data fra næsten alt

Harddisk typer SATA - USB - IDE -SAS
SSD diske - NAS servere
RAID rekonstruktion 
USB sticks og Memorykort
Redder data fra alle typer os

Få reddet dine data her

Send til gratis analyse KLIK HER
Beregn din pris KLIK HER
Brug for hjælp så ring 23732616
Send en mail: as@digitalsupport.dk
SMS 24/7 til 23732616

Express clean room service

Alle opgaver udføres af Digitalsupport i Kolding

Start din dataredning her

beregn pris for dataredning

data recovery trin for trin

kontakt digitalsupport dataredning

anmeldelser digitalsupport dataredning

Defekt harddisk - gode råd.


Fysiske skader - tabt eller væltet 

Hvis din disk har været tabt eller på anden vis udsat for fysisk påvirkning, så lad være med at tilslutte din disk gentagne gange, det risikerer at forværre skaden og umuliggøre data redning. Når en defekt harddisk repareres efter en fysisk skade, sker reparationen udelukkende med henblik på dataredning. Harddisken kan ikke efterfølgende genanvendes og bør destrueres når data er sikret.


Kom aldrig en harddisk i fryseren

Kom ALDRIG en harddisk i fryseren, alle diske der er undersøgt efter at være udsat for dette YouTube trick, har ødelagte medier i så voldsom en grad at data ikke mere kunne reddes. Diske der har været i fryseren modtages ikke.


Tag aldrig låget på din harddisk

En moderne harddisk må kun åbnes i renrum. En disk der har været åbnet og efterfølgende tilsluttes vil ødelægge hoveder og medier med data på få sekunder. Diske der har været åbnet modtages ikke.


Udskiftning af printkort / styreprint  

Udskift ikke printkortet på din disk med et tilsvarende, det vil ikke fungere. Printkortet på alle moderne harddiske indeholder såkaldte adaptive data, disse skal flyttes fra det defekte print til det nye print. På nogle modeller af diske risikeres at alle data går tabt ved montering af et nyt print. Hvis du har forsøgt at udskifte styreprintet på din disk, er det vigtigt at det oplyses, ellers afvises disken.


Gør det selv programmer

Hvis du er sikker på at din disk ikke fejler noget og du f.eks. er kommet til at slette eller formatere din disk, så findes der en del gode programmer du selv kan bruge for at redde data. Husk at du ALDRIG må installere programmerne på samme harddisk som skal undersøges. Programmet skal installeres på en anden computer, disken der skal undersøges til sluttes til den anden computer og undersøges så med programmet. Hdd Regenerator må du aldrig anvende - på en defekt eller svag disk vil programmet ødelægge data. Hvis du selv har forsøgt "noget" er det vigtigt at det oplyses inden dataredning.


 Chkdsk på en defekt harddisk = slettede data

Kør ikke chkdsk på en harddisk med mindre disken er 100 % i orden. Chkdsk fungerer udelukkende på harddiske der ikke har fejl. At køre chkdsk på en harddisk med fejl kan desvæære resultere i datatab.


 Gør det selv

Der er mange historier og dårlige videoer på YouTube om hvordan du selv redder data fra din defekte harddisk. Der er ganske få af disse der fungerer, og det er typisk på meget simple fejl. At åbne en moderne disk uden for et clean room vil gøre dataredning meget dyrere. Få en pris på proffesional dataredning først - er data så ikke prisen værd kan du altid forsøge selv.

Hvis du sidder og tænker at det skal Digitalsupport jo anbefale - så nej. Årsagen til denne anbefaling skyldes de mange henvendelse jeg får, hvor resultatet af "gør det selv" har skadet disken så meget at data ikke mere kan reddes. En besked det aldrig er rart at formidle, specielt når det kunne have været undgået.

Digitalsupport
Alpedalsvej 76
DK-6000 Kolding

Telefon: 2373 2616
Alle hverdage fra 8:00 til 16:00

Data recovery og dataredning

  • Professionel data recovery
  • Gratis express analyse for alle
  • No cure - No pay garanti
  • Vælg mellem 3 forskellige ekspeditionstider
  • 24/7 express service tilbydes

Start din dataredning her

  • Step 1 - Registrer din opgave
  • Step 2 - Send eller indlever til  Gratis analyse
  • Step 3 -  Modtag tilbud på dataredning samme dag
start din data recovery her