Skip to main content

Få et tilbud på netop din dataredning

Udfyld denne formular, så modtager du en e-mail med et uforpligtende tilbud på netop din opgave.


Kunde information


Fejl oplysninger - vælg en eller flere fejl. *

Når din forespørgsel er behandlet, sendes der så hurtigt det er muligt, en e-mail med pris på hvad dataredning og rekonstruktion vil koste.


Forespørgsel på pris for dataredning

Når du har udfyldt formularen, sendes der et tilbud på dataredning der er tilpasset til din sag. Det du skriver, holdes op imod de tusindvis af recovery opgaver der er behandlet de seneste 15 år. Der har ret sikkert tidligere været lignende problemer med samme type harddisk, SSD, RAID eller NAS. Udfyld formularen så godt som muligt, så bliver dit svar også mere præcist. Vælger du efterfølgende at få undersøgt din harddiske, SSD, NAS eller RAID, fremsendes der altid et uforpligtende tilbud på dataredning til en fast pris. Benyttes tilbuddet på dataredning ikke, betales der ikke.
Vælger du at fortsætte med dataredning, fremsendes resultatet efter den aftalte ekspeditionstid. Resultatet for en dataredning fremsendes som en filliste, på den liste vil du hurtigt kunne finde dine filer og mapper. Fillisten fungerer som stifinder i Windows eller finder på en Mac. Du kan browse og åbne mapper for at se hvad der er gemt i dem. Kan resultatet af din dataredning ikke godkendes, så betales der ikke. Det er den No Cure - No Pay garanti der gives på alle dataredninger.

Du kan se den aktuelle prisliste for dataredning og data recovery her: Harddisk dataredning pris - SSD disk dataredning pris - NAS dataredning pris - RAID dataredning pris - Memory kort og USB stik